reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Baska tu masz stronke z belgijskiego ebay:eBay.be - babycook, Babyvoeding, Baby Peuter producten tegen lage prijzen

Ceny sa rozne jak widac w zaleznosci czy nowy czy z lekka byl w uzyciu. Jak chcesz strone po trancusku to zerknij na ebay.be i kliknij na francuski (w sumie Belgia zawsze blizej niz Francja no a przy dobrych ukladach moze moglo by przyjsc do Heatherkowego dziadka?:-))

reklama
Cicha, popatrzylam na ceny z Twojej stronki - no cos mi dziadek sciemnil chyba z ta cena! :-D Albo u niego "niecale 100" to jest 20 hehe :szok: :-D :-D :-D Musze chyba sie dokladniej dowiedziec........

Heatherek to bardzo mozliwe ze to kolo 100 Euro kosztuje bo jak popatrzysz na ceny to uzywany kolo 50 a nowy juz prawie 60 a jeszcze dwa dni licytacji wiec napewno pojdzie w gore.

Heatherek, dzięki za szczegółowy opis. Przekonałaś mnie, że to praktyczne i pomocne urządzenie, ale trochę dużo to 100 e.:baffled: Ale fajny prezent dostałaś.:-) Ale takie na 20 e na eBay - czemu nie? Chyba się rozejrzę za takim używanym. I spróbuję podesłać temu znajomemu z Berlina. Bo Heatherkowy Dziadek inaczej zostanie zasypany przesyłkami i paczkami i nie wygrzebie się spod tego :tak:.

Baśka, ja ten sprzęt znalazłam na brytyjskim eBay, kosztował 15 funtów.A do tego dochodziło 10-15 funtów za przesyłkę.

Mamoot, Belgia, Antwerpia. Masz racje, ceny przesylek straszne - zawsze mnie przeraza, jak patrze na znaczki pocztowe na listach albo oplaty na paczkach.... Czasem taniej byloby przyleciec wizzairem i przywiezc osobiscie :-D :-D :-D

A na terenie Belgii przesyłka była "za grosze" - ok. 8 e. Cholercia, czuję, że nic z tego nie będzie, a już się nastawiłam na tą machinę.

reklama
Ale kurcze kicha ze nie mozna u nas tego kupić!!!??? aż się wierzyć nie chce - niech by już było i te około 400 zł ale żeby było!!! a tak chyba za dużo kombinowania, aż mi się wierzyć nie chce że jestetśmy jak to sie mówi"sto lat za murzynami" ;)

Do góry