reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
tak tak, ziemniaczana, przepraszam, ze nie dopisalam - juz robie edycje przepisu.
angie, moze troche sie zabija, ale przeciez tylko chwileczke gotujesz... Poza tym raz na jakis czas nie zaszkodzi cos mniej witaminizowanego.

Ale wam fajnie...my znow wprowadzamy wszystko od poczatku i baaardzo zadko pozwalam jej na jakas nowosc....i praktycznie non stop jada jarzynowe itd....
wogole to wysypka nie schodzi - chyba ze ja wysmaruje mascia na sterydach..ale co to za sens skoro tylko przestane i znow.Dostala Isomil aler niestety nie pomaga i chyba trzeba bedzie przejsc na Nutramigen...boze ja juz sama nie wiem na co moze byc uczulona dokladnie....
Ogolnie ma stwierdzone AZS i miala wszystko wycofane z diety....nie dostaje teraz ani zoltka ani mieska....

Lilith bardzo współczuję- wiem coś o tym, bo Pola też alergiczka. I uważaj i tak jak mówisz wprowadzaj wszystko powoli, bo moja już przeszła jedno (oby ostatnie) zapalenie oskrzeli na tle alergicznym:-(:-(:-(

ja ostatniuo jestem w szoku moje dziecko w ciagu 5 min zjada obiad i deser,expres i co najlepsze jeszcze pewnie by poprawila jak bym jej dla,ale po co tyle jej wystarczy,nie chce miec w domku grubaska,przesto,ze malo sie rusza nozki ma takie masywne,brzuszke jej odstaje buuuu,ale mam nadziej,ze jak zacznie smigac to zrzuci

Własnie chyba odkryłam przyczyne mniejszego apetytu Alka na mleczne posiłki...o ile sie nie myle to tak mu sie zepsuło jak mu przestawiłam tak posiłki zeby obiadek był w porze obiadowej czyli ok 15.30-16.00 u nas. Ale niestety bede musiała chyba wrocic do karmienia naprzemiennego tzn. Rano kasza, potem owoce, potem klej na mleku, obiadek wychodzi ok 19tej, no i kasza na noc...przy tym rozkładzie ma najlepszy apetyt a jak sa mleczne pod rzad to sporo niedojada a i nie chciał za bardzo obiadku na drugi posiłek:confused:.Dzis mu znowu daje naprzemiennie i super je:eek: Jesli ta teoria sie potwierdzi to mam schemat gotowy:tak:

reklama
Lilith - strasznie ci współczuję
Kasiunka - to tak jak mój - tez miał zap. oskrzeli i anginę od mleczka

a mój ostatnio wcina "Menu smakosza" z Gerbera - jak na razie próbował schabika z suszoną śliwką - smakowało mu bardziej niż jest to możliwe. Szkoda tylko, ze ma ta skazę - bo tam jest sporo fajnych rzeczy ale z dodatkiem mleka lub sera lub masła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry