reklama

Cos innego niz mleczko...

Ja jak zwykle z pytankiem które pewnie juz tu było omawiane ale w razie czego napiszcie gdzie o tym pisałyście (jak pamietacie) i ja poczytam:tak: A wiec jeszcze karmie piersia wprawdzie malutko bo tylko rano i wieczorem ale bede musiałam młodego odstawic całkiem i nie wiem jak to zrobic tzn wiem ze te posilki z cyca zastapie butelka ale co tym mlekiem co mam w cycach????:szok:

reklama
Dzieki Kasiunka!! poczyttam a dzis mam plan ze nie dam młodemu wieczorem cyca tylko butelke zobaczymy co bedzie:-) W razie czego bede Cie pytała.

Agusia co do tej zupy z pomidorami to mojemu małemu chyba ona poprostu nie smakuje bo inne z tymi kawałkami je, a ta jakis czas temu jadł i bleee... wczoraj znowu mu dałam i masakra zanim troche zjadł to wszystko było do prania...w czerwone plamy...ale ja tez b. długo nie lubiłam pomidorowej:-p ...a najbardziej lubi takie obiadki co sa z dodatkiem owocow:tak:

I@nka głównie ja Ewe i kAisunka zaozyłyśmy ten wątek bo w sumie wszytskie naraz odstawiałysmy od cycka. Jak czegos nie będziesz widziała to pytaj. lae raczje znajdziejsz tam wsio.

Kurde odstawiam jednak tego królika. Mała ma tylko lekkie zaczerwienienia na kostkach i nadgarstach i wysypkę na pipce i pupie ale nie chce ryzykować. Mam tylko nadzieję ze będzie chciała jesć samego brokuła. Boje sie ze bedzie kipsko. W ostateczności mam jeszcze indyka Gerbera - tego ze słoiczka bo troche takeigo ze zwykłeog skepu sie boje, ze moze byc nafaszerowany antybiotykami a nie mam dostępu do nikogo z indykiem..... Super cofamy się o miesiac czasu :baffled: :baffled: :baffled: Wqurwia mnie to jak słysze co inne dzieci jedzą.... Okropne to jest, wiem jestem podła ale norlmalnie czuję ukłucie zazdrości w sercu i wsciekłosć ze nie mogę mojej dac takich pysznosci.....

ach, ktoś kiedys napisał na jakimś forum że posiadanie dziecka alergika to jak sinusoida. Raz jest pełna euforia, innym razem totalna depracha. teraz mam dołek akurat...... Ale tłumacze sobie ze będzie dobrze. Bo było już dużo gorzej i teraz to juz jest tylko "kosmetyka" Jak to mówi moja pani doktor

reklama
dziewczyny jak mam zmusisc moja mala by chciala zjesc nutramigen??!!
ma jesc tylko to a za cholere nie chce nawet w postaci gestej kaszki do jedzenia...wsumie zjadla dzis 150 ml :(:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry