reklama

Cos innego niz mleczko...

Gluszku zjada juz od 2 dni normalne porcje...czyli okolo 210 do 240 ml.ale je tylko to bo zas ja obsypalo i nie wprowadzam nic procz tego soczka bo cos pic musi ale herbatki sa ponoc nie wskazane a wody nie chce:(

reklama
ja bym jej soczku nie dawała. Dawaj jej wodę - najwyzej dosłudź glukozą . Moja pije bardzo mało - około 50-100 ml na dzień :( Też za woda nie przepada... teraz odstawiam całkowicie glukozę...... i kaszjkę ryzową też odstawiam (bo moze to u nas jednak grzyb dalej tak wysypuje)

Jeśli Lilth chce dojśc do odkrycia alergenu nie powinna dawac nic poza Nutramigenem aż do momentru póki skóra nie wróci do prawidłowego stanu. I dopiero wtedy powinna dawać inne rzeczy. ;-)

Ja tydzień temu odstawiłam małą od cyca całkowicie, powodem były właśnie wysypki na buzi. Minął tydzień a wyspka nie znika...zaczynam się martwić że to coś innego mogło być powodem wysypki niż to że wredna matka zjadła np. kawałek czekolady :/, no ale trudno, kiedyś i tak musiało nastąpić pożegnanie z cycusiem.

ja wam wspołczuję
mój jada: cycek i wszystko co jest możliwe dla dzieci w danym wieku. Niedługo mijają nam skończone 9 miesięcy - a więc wprowadzę gluten :tak: - i następny krok do przodu - zobaczymy jak pójdzie.

Niestety na święta podjadłam troche czekolady - dokłądnie cała tabliczkę - aż mi głupio - na efekty nie musiałam długo czekać - Mirek miał wysypkę na kolanach - ale już mu przeszło

głuszek - a może to woda chlorowana z kąpieli ?

Ja również Wam współczuję Julia zjada wszystko bez problemów czasem nawet bardzo wybiegam do przodu z nowościami w menu - nic sie nie dzieje żadnych wysypek, piorę też wszystkie ciuszki w normalnym proszku. Nie myślałam o tym ale jak czytam o Waszych problemach to zaczynam to doceniać. Chcecie dla dziecka jak najlepiej a tu coraz częściej klapa:-( :-(

A mój młody nie chce pić wody był taki czas ze pił i nawet dużo a ostatnio nic:no: Martwie sie ze ma mało płynów w ogrganizmie bo cyca dostaje tylko raz dziennie. Ponieważ nie chce wprowadzac soczków to z bólem ale kupiłam herbatke. Wypił i pewnie mu smakowała ale ja mam metlik w głowie. Nie wiem czy dobrze robie z ta herbatka. Boje sie tej próchnicy:szok:

reklama
A czy znacie jakies strony gdzie moge poczytac jakie pokarmy mozna wprowadzac i od kiedy? kiedys mialam taka strone któraś z was pisała no ale:szok: gdzieś posiałam. Wiec jeśli możecie to napiszcie.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry