Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moj wcina ostatnio wszystko co sie daaaa uwielbia wszystkie owoce heh juz testowalismy swieze sliwki, morele, brzoskwinie bylo dobrze
a dzis pierwszy raz bedzie jadl rybke zobaczymy jak przejdzie...
Lilth jesli ci mogę coś zasugerować. Spróbuj jej odstawić wszytsko i dawj przez tydzień sam Nutramigen i zobacz czy wysypka przejdzie. U nas zeszło po 1 dniu!!!!!!!! A więc wg mnie warto..... A potem sobie bedziesz wporwadzac z powrotem produkty.
My się cofamy. Mała jest trochę podypsana i jednak to chyba ten kabaczek. Takze znowu królik + brokuł+patison. A najgorsze jest to że już nie ma patisonów nigdzie.... CZy któraś z was ma dostęp do organicznych patisonów. Jestem w stanie kupić kazdą ilosć nawet 10 kg i zapłacić każdą cenę. Prosze wam rozeznajcie się. Ja jeszcze sie pytałam w sklepie ze zdrowa żywnoscią i maja mi się dowiedziec czy moga sporwadzić...
Jak wysypka nie zejdzie to chyba wionwajcą jest królik..... nie moge z tym wszystkim ....
Jak drugie dziecko też będzie takie to prze******.....
a u nas to chyba były jednak banany. Teraz je kuchnię alergika i jest wszystko OK - gorzej z owocami- tu muszę uważać. Wczoraj zjadła pół słoiczka moreli i nic jej nie wyskoczyło, więc chyba będzie je mogła jeść. Więc z owoców na razie sprawdzone gruszki i chyba morele. Dziwne to moje dziecko, bo nasze polskie jabłko, czy śliwka ją uczulają
Loli dzis jadl pierwsza zupke pomidorowa... jest ona od 7 miesiaca i ma takie wieksze kawalki... i powiem wam ze nie bardzo mu to wchodzilo... musialam mu zmiksowac i dopiero wszamal...