reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
moj wcina ostatnio wszystko co sie daaaa uwielbia wszystkie owoce heh juz testowalismy swieze sliwki, morele, brzoskwinie bylo dobrze
a dzis pierwszy raz bedzie jadl rybke :) zobaczymy jak przejdzie...

Lilth jesli ci mogę coś zasugerować. Spróbuj jej odstawić wszytsko i dawj przez tydzień sam Nutramigen i zobacz czy wysypka przejdzie. U nas zeszło po 1 dniu!!!!!!!! A więc wg mnie warto..... A potem sobie bedziesz wporwadzac z powrotem produkty.

My się cofamy. Mała jest trochę podypsana i jednak to chyba ten kabaczek. Takze znowu królik + brokuł+patison. A najgorsze jest to że już nie ma patisonów nigdzie.... CZy któraś z was ma dostęp do organicznych patisonów. Jestem w stanie kupić kazdą ilosć nawet 10 kg i zapłacić każdą cenę. Prosze wam rozeznajcie się. Ja jeszcze sie pytałam w sklepie ze zdrowa żywnoscią i maja mi się dowiedziec czy moga sporwadzić...
Jak wysypka nie zejdzie to chyba wionwajcą jest królik..... nie moge z tym wszystkim ....
Jak drugie dziecko też będzie takie to prze******.....:baffled:

a u nas to chyba były jednak banany. Teraz je kuchnię alergika i jest wszystko OK - gorzej z owocami- tu muszę uważać. Wczoraj zjadła pół słoiczka moreli i nic jej nie wyskoczyło, więc chyba będzie je mogła jeść. Więc z owoców na razie sprawdzone gruszki i chyba morele. Dziwne to moje dziecko, bo nasze polskie jabłko, czy śliwka ją uczulają:eek::dry:

kasiunka,gluszek no trzeba zwracac uwage co daje sie maluszka,szkoda nie,ale coz zrobic uczulenia nie da sie przeskoczyc

moja ma juz cudna buzinke,wszystko zeszlo jak sie ciesze

oo Amelka maly bunt przechodzi

Loli dzis jadl pierwsza zupke pomidorowa... jest ona od 7 miesiaca i ma takie wieksze kawalki... i powiem wam ze nie bardzo mu to wchodzilo... musialam mu zmiksowac i dopiero wszamal...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry