BIEDRONKA
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
abryzka warum nie spaliście???ananas ma coś w sobie???
a ja daję jej jedno danie,ale np. dziś dostała najpierw naszą jarzynową z kurczaczkiem,a niedlugo dostanie jarzynki z cielęciną ze sloika
a mandarynki to kini smakowały na boze narodzenie,a teraznie chce cytrusów teraz lubi jabłka,ale nie zmielone tylko w całości jak sobie moze pociamkać a ostatnio jej robiłam kluski z jaja takie farfocle pływające w zupie,ale nie ruszyła
a ja daję jej jedno danie,ale np. dziś dostała najpierw naszą jarzynową z kurczaczkiem,a niedlugo dostanie jarzynki z cielęciną ze sloika
a mandarynki to kini smakowały na boze narodzenie,a teraznie chce cytrusów teraz lubi jabłka,ale nie zmielone tylko w całości jak sobie moze pociamkać a ostatnio jej robiłam kluski z jaja takie farfocle pływające w zupie,ale nie ruszyła
a i bółki kawałek dzis zjadł...
:-)
) i gotowałam z jarzynami: brokuły, marchewka itp. w inny dzień dałam szpinak potem zmieliłam jarzyny i wyszedł mi sosik którym polałam rozdrobniona rybę. Podaje to jak inne II dania z ziemniakami, ryżem albo kasza jaglaną (rozgotowaną). Podobnie robię Julci cielęcine indyka lub kurczaka. zmieniam tylko jarzyny :-)