reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
A ja daję normalne masło "dla dorosłych" :) ... A także dodaję śmietanę np do tłuczonego ziemniaka i jogurty daję mu próbować. W ogóle jak ostatnio myszkowałam na forum to znalazłam dzieci które od 4 miesiąca wtrążalają danonki... i żyją ;) Chociaż wg mnie to trochę niepotrzebne i nierozsądne może (ze względu na cukier no i jednak konserwanty czy te inne świństwa)

Ale od cukru nikt nie umarł jeszcze. To znaczy pewnie dużo osób umarło no ale wiecie o co mi chodzi :)

Jak się ma takeigo grubaska jak ja to nie ma potrzeby mu tego cukru dawać :) Wręcz przeciwnie :P

Trochę się zgarbiłam jak chciałam kupić ten sinlac i zobacyzłam ile kosztuje... A teraz już daję Ignacowi normalnie gluten więc robię mu posiłki na bazie mąki pszennej (o ile w ogóle robię)
Poza tym można użyć mąki ryżowej albo kukurydzianej trochę to taniej wychodzi :)
To znaczy nie mam nic przeciwko Sinlacowi oprócz ceny...

Pzdr

Agnieszka

zgred ja również swego czasu chciałam kupić ten Sinlac, ale tak samo mnie cena przeraziła :-( Teraz w zasadzie nie ma po co, bo też jej gluten podaję.

No moja maslo dostaje do obiadku, a na kanapeczki pomyslalam sobie, ze moze cos innego z innymi wartosciami odzywczymi, zeby dostala, takze przygotowalam jej margaryne.
Dzis planowalam po poludniu zrobic jej jajko sadzone na parze, ale okazalo sie, ze nie bedzie mnie w domu w tym czasie, a niania pewnie bedzie bala sie robic cos ;-) takze musze szybko gruszki obrac i porozgniatac widelcem. A moze tylko pokroje na male kawaleczki i mala sama sobie bedzie widelczykiem jesc?
Fajne te przepisy abryz. Jak mi sil starczy to dorzuce Wam tu kilka, ktore znalazlam w ksiazce o zywieniu dzieci mojej mamy :) Ja na tym wyroslam hihi. Wybralam kilka takich prostych i fajnych - moze tez sie skusicie...

A jesli chodzi o Sinlac, to co to jest w ogole? ;-)

A+T a jaką margarynę kupiłaś Alusi- ja też chcę podać Poli ( ona nie może masła)

A Sinlac to taki produkt zbożowy dla alergików ( i nie tylko) bezglutenowy, bezmleczny.
sinalcpw4.gif

Abryz fajne przepisy moze sprobuje cos zrobic:-) A dziewczyny dajecie jkaszke manną? Bo jak kupowąłm kaszke owocowa to zobaczyłam ze jest manna. Kurcze ja w ogole nie wiem od kiedy co moge dawac:-( Czy chleb juz moge? Oj mam dzis doła w ogole jakos do bani.

NATALKA OSTATNIO NA SIADANIE,DOSTAJE KANAPECZKE Z SZYNKA I BARDZO TO LUBI,W WEKEDN NIE CHCIAL JESC U MOJEJ MAMY WIEC SPROWOWALA RIZOTTO I CO.....ZJADLA AZ SIE SIE USZKA TRZESLY,APARATKA JUZ ZACZYNA GRAC Z LUDZMI,PRZY MNIE WSZYSTKO JE CO JEJ PODAM,mASLO PODAJE TAKIE JAK MY JEMY,ZRESZTA JUZ WIEKSZOSC RZECZY DOSTAJE CO MY GOTUJEMY I NIC SIE NIE DZIEJE,WIEC SIE CIESZE.
GEORGA PIJE MELKO KROWIE,A MA 11 MIECHOW I SPOCZKO,WIEC MOZE JA SPROBUJE???
NATKA W KONCU PRZEKONALA SIE DO NIEKAPKI,ALE HYBA DLATEGO BO WIDZI U GEORGA.

fANE PRZEPISY
JAK WIDZE TO I WY POWOLI EKSPERWYMENTUJECIE:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry