reklama

Cos innego niz mleczko...

Tak ja wiem dlaczego ja tak reaguje na mleko.I duzo ludzi tak ma...niestety.
i mleko wlca nie jest takie zdrowe.
Ale takie zimne i tluste z lodowki tez lubie....niestety....

reklama
ja zgadzam sie ze zgredem, Lilith pewnie masz takie objawy po mleku bo po prostu jestes na nie uczulona albo nie trawisz laktozy. ja mleko baardzo lubie, zimne z lodowki :) mysle ze dzieki temu ze spozywam duzo nabialu i mleka to np tyko raz w zyciu mialam borowanego zeba, bo po prostu narazie mi sie nie psuja.

Gluszek nie przepraszaj kochana,spoczko,ze pytasz,Natka ma czerwone bo czesto bierze zabawki do buzi,mega sie slini bo zeby ida,jak rowniez slinia te same zabwki z Georgem,wiec wydaje mi sie,ze to wlasnsie przez to,bialka naprawde daje jej malo,jajecznice jadla dwa razy w duzej przerwie,sera daje jej sporadycznie;-)

jesli ma AZS to nie boisz jej sie dawac jajek?

ja tam sie nie spieram bo o co? kazdy ma swoje poglady i opienie.nic i nikogo tu sie nie neguje przeciez:)

Jak przestanę karmić, to wypiję chyba wiadro mleka. Uwielbiam :-D:-D:-D
A mój mąż po mleku ma rewolucję w żołądku. Mam nadzieję, że chłopaki tego nie odziedziczą.

reklama
Ja też lubię mleko, ale bez przesady.

U nas znowu klapa z jedzeniem. Pola chce jeść tylko mleko, ewentualnie zupkę z dużą ilością mięsa.
Owoców nie chce żadnych, czy sama jej zrobię surowe, czy trochę podduszę, czy dam jej do rączki, czy ze słoiczka- nie chce i już - ma odruch wymiotny.
Jedynie co chce to mandarynki- uwielbia sobie je tak ciamkać- krzywi się strasznie, ale je:-D Tylko, że przecież ona ma alergię i boję się jej dać więcej- po małej ilości nic jej nie było...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry