reklama

Cos innego niz mleczko...

mój ryz z wazywami jest bardzo podobny tylko bez sera i smietany a dodaje seler pietruszkei czasem kukurydze czy groszek...

reklama
bo mala ma juz gdzies pialam zmieniony glos jak przy zapaleni krtani niby cgrya ale gardło czyste podejzenia ze na tle alergicznym podobnie lzawienie oka..... wiesz takie durne alergie ja mam na okrągło no i mala ma po mnie tendencje... nie ma na pokarm ale na wszystko inne po kolei jak mamusia nikiel w guziczkach.... zwykły klej w plastrach opatrunkowych mamy na takie skórne fenistil...zel..

o to też niefajnie ..... nie wiedziałam ze u takie malucha już takie się moga alergie uaktywnic. Co to sie porobiło teraz ze te dziacki takie alergiczne.... kurde nic tylko spakowac się i jechac na wies albo w Bieszczady i tak mieszkać. Moze wtedy te dziciaki były by zdrowe i tak by się nie męczyły....:-(

Jeżu, jak tak czytam o Waszych podbojach kulinarnych to normalnie robie sie malutka :baffled::-(
czy jest na majowkach jeszcze jakas analfabetka kulinarna...?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry