reklama
A i jeszcze jedno jedzeniowe pytanko, z czym podajecie kanapeczki ? Czy dajecie juz pomidory , ogórki ??? Ja jeszcze nie ale przeczytałam że czerwcówki już daja i się lekko zszokowałm ... no ale może to już czas co ?
jajo jakby mogła to jadłaby codziennie zwykle robię jej jajecznicę z szynką na maśle albo jada zadzone,ale wtedy zwykle jajo i do tego bonusowe żółtko,ostatnio chyba z tydzień nie jadła jaja,co do pomodorów i ogórków to je KIniusia znaczy pomodora to porafi zjeść całego) kur... skasowało mi sie
i już nie pamiętam co pisałam fuck
Moja całych jajek jeszcze nie je. Je żółtko gotowane- tak normalnie widelczykiem lub łyżeczką, je jajecznicę z żółtka na oliwie z oliwek- częto do tej jajecznicy dodaję troche gotowanej marchewki i ziemniaka. Z częstośliwością to u mnie na bakier- daję jej jajko za rzadko...:-( Muszę się poprawić.
Muszę wam jeszcze powiedzieć, że odkryłam (chyba) dlaczgo Pola nie chciała ostatnio jeść zupek. Po prostu już całkiem nie lubi rozdrobnionych rzeczy. Ja jej i tak tylko lekko widelcem jedzenie rozdrabniałam, ale wczoraj dałam jej wszystko widelczykiem- makaron w całosci, mięsko, marchewkę w kostkę i kalafiora w mlutkich różyczkach i wszystko ślicznie zjadła!
Kanapek nie daję, bo się trochę cykam dawać tej margaryny bezmlecznej, a masła na razie nie chcę dawać za dużo. No, ale Pola jest alergikiem- może powie ktoś "niealergiczny"
Muszę wam jeszcze powiedzieć, że odkryłam (chyba) dlaczgo Pola nie chciała ostatnio jeść zupek. Po prostu już całkiem nie lubi rozdrobnionych rzeczy. Ja jej i tak tylko lekko widelcem jedzenie rozdrabniałam, ale wczoraj dałam jej wszystko widelczykiem- makaron w całosci, mięsko, marchewkę w kostkę i kalafiora w mlutkich różyczkach i wszystko ślicznie zjadła!
Kanapek nie daję, bo się trochę cykam dawać tej margaryny bezmlecznej, a masła na razie nie chcę dawać za dużo. No, ale Pola jest alergikiem- może powie ktoś "niealergiczny"

toola
Fanka BB :)
moja Krysia uwielbia ogorka
pomidora mniej ale tez zje, a kanapki robie normalne takie jak sobie z wedlina serem twarozkiem, dzemem, nutella itp, no i warzywka ale to latwo spada wiec warzywka wkladam jak robie grzanke-sandwicz czy jak to sie zwie wtedy to sie "skleja" i daje jak przestygnie, potrafi na 2 sniadanie cala wciagnac
pytanie: Czemu nie dawac pomidorow?? to cos szkodzi??
pytanie: Czemu nie dawac pomidorow?? to cos szkodzi??
toola
Fanka BB :)
jajka gotowane, jajecznica, omlet, ale zdaje sie ze trzeba uwazac na bialko zeby nie przesadzic, gdzies czytalam ze pol jajka co 2 dni mniej wiecej wystarczy 
reklama
u nas to samo Natalka wcian pomidory,ogorki,kanapki z margaryna ,a wszczegolnosci tosty uwielbia.Jajecznicke na szynce z serem kocha.je ja dwa rzy w tyg,koltely,pupety,wcina roznosci wszytko jej smkuje i co najwaznjeisze nic jak do tej pory ja nie uczulalo.wiec sie ciesze......
owoce kocha
fajnie ze mozna juz podawc im tyle samkolykow
owoce kocha

fajnie ze mozna juz podawc im tyle samkolykow