LILITH
Moderatorka
Wiecie moja je juz tak ze nic nie jest brudne i nawet sliniaka nie daje i czesto w wyjsciowych ciuchach ja karmie i strasznie wam zazdroszcze jakw idze jak wasze szkraby sa takie poplute i sie bawia....moja albos ie rozklada przed tv patrzy w niego i tylko buizie otwiera albo siedzi w krzeselku i to samo
a kiedys lapala lyzeczke plula itd
ale mi tego brak!!!!!!!!!!! teraz to czasem tylko raczka uderzy w lyzeczke i wszystko rozchlapuje ale to zadko

Gluszku sliczna jest ta twoja corcia!!
Ewe moja tez wueilbia najbardizej banany a potem dyznie z ziemniakiem! choc ostatnio miesne dania tez zasmakowaly! lubi jeszcze jarzynowa z porem!!! i fruta pure jablkowa!!! no i maliny!!!!
u nas zebow tez brak tylko nadal widac ... przebic sie nie moga......leje sie jej z buzi caly czas i to naorawde duzo! duzo wiecej niz kiedys a juz wtedy to bylo dla mnie duzo
ale czekam cierpliwie im pozniej tym lepiej a i tak Judi nie narzeka tylko czasem ma zle dni z ich powodu.
Gluszku sliczna jest ta twoja corcia!!
Ewe moja tez wueilbia najbardizej banany a potem dyznie z ziemniakiem! choc ostatnio miesne dania tez zasmakowaly! lubi jeszcze jarzynowa z porem!!! i fruta pure jablkowa!!! no i maliny!!!!
u nas zebow tez brak tylko nadal widac ... przebic sie nie moga......leje sie jej z buzi caly czas i to naorawde duzo! duzo wiecej niz kiedys a juz wtedy to bylo dla mnie duzo
ręce chowam mu pod stoliczek zeby nie wybrudził wszytskiego a on pieknie otwiera buzie jak widzi łyczeczke. Czasem lubi pluc ale to dla zabawy
wiec dostaje cały słoiczek. Nie daje mu soczków bo jakos mi sie wydaje ze sa niepotrzebne witaminki ma w deserkach a soczek to tylko słodki jest
A moze piwinnam dawac mu te soczki?
dostaje zupke tez cały słoik 130 ml i jesli idziemy spacer to wystarcza my to do 19 a jesli jestesmy w domu to czasem trzeba mleczka dac. Ja dale GERBERA. Pozdrawiam