-ewe26
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Moja też uwielbia pierś, ale myslę że już na tyle wystarczy
)) Przecież jak bylam w ciąży to mówiłam że góra do 5 miesiąca będę karmić, jak będę taka niekonsekwenta to będę z tym cyckiem przez dwa lata chodzić. Poza tym marzy mi się w tym roku sylwester, a jak nie nauczy się pić z butelki to nici z wyjścia. Przepisowe 6 miesięcy już za nami
))Głuszku z tego co widze, to masz tyle pokarmu co ja
Mamkami mogłybyśmy zostać
))) Zastasouję się do twoich instrukcji i może się uda Kasiunka doskonale CIę rozumiem, takie przytulania i słodkie chwile pomogły mi karmić do dziś. Teraz moja młoda strasznie mocno naciska mi na sutki, aż boli podczas karmienia a przecież zębów nie ma
))))Wiecie ja mam ciągle 85 D !!!!!!!! z rozmiaru 75b Nieźle co ???????? hihihiAgataje, ja miałam taką panienkę na sali w szpitalu, myślałam że z nią zwariuje, ciągle krzyczała "...Ojej, ale ciągnie ... jakie ja będę miała piersi ??? :-/ Po zatym ciągle biadoliła, że dziecko placze, kupa śmierdzi ... Po zatym ciągle wzywała położną potem z mężem kupili książkę o technice karmienia piersią
))) i on jej czytał ".... wyciągnij pierś,... zlap dwoma palcami....." a ona robiła wszystko według instrukcji. Myślałam że się padne ze śmiechu
))))))) - ot taka anegdotka ze szpitala
))))))