Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno u waszych dzieci bedzie z czasem tez coraz lepiej a wtedy i wyniki sie poprawia.
No ale do rzeczy w ksiazkach napisane jest, ze dzieci w 7 miesiacu juz powinny jesc 3 posiłki mleczne ale wtedy mi wychodzi, ze jeden posiłek to sa owoce tak? Qrcze jakos tak do tej pory nie traktowałam owocow jako osobny posiłek czy on sie bedzie w stanie tak najadac? Ile mam podac tych owocow? bo dotychczas jadł je miedzy posiłkami i gora poł słoika mu dawałam... No i czy np 3 razy po 180 mleka to mu wystarczy czy wtedy powinien zjadac jakies gigantyczne porcje jednorazowo...qrde jestem skołowana ale on naprawde juz chyba tyle mleka nie potrzebuje na to wyglada...co myslicie
A moj wogole nie je samego mleka tylko klej kukurydziany i kasze ryzowe owocowe wiec nie wiem co powinnam zrbic aaa wasze niunki chca tak czesto jesc? Moj po pierwszej porcji rano 180 kaszy nawet po 3,5 godziny ma problemy z nastepnym posiłkiem mlecznym a wczesniej wypijał na ten posiłek 150 i wszystko było oki. Nie wiem...wczoraj ped powiedziała, ze zeby juz sa b. blisko wiec moze to ma cos wspolnego. Ale dzis mam zamiar zrobic mu jakis owocowy posiłek jeden taki wiekszy zamiast jednej kaszy...Moze taki jakis jogurt owocowy czy owoce z klejem poprostu...