Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja robi nawet 5 kup dziennie, zazwyczaj 3. Ale non stop sie rusza. Jak nie pełza to stoi na czworakach. Nawet na brzuszku jak lerzy to rysza ręką albo nogą
moja po mimo ze sie nie obraca i nie czworaczkuje ani nie pełza do przodu to tez energiczna jest choc duzo spi bo od 21:30 do 8:30 i w dzien ok3xpo 1.5h
Wczoraj jadłysmy owoc kaki i pozytywnie przyjety przed nami melon i mango.
a w jaki sposób podac twarozek i jaki??
heksa, to niezły śpioszek z Natalki
Weronika ostatnio w dzień śpi maksymalnie 1,5h.. .no po prostu nie śpi i już, raz 0,5h potem 1h i koniec, do wieczora "bal" ;-)
Hm, heksa, niezle jedzonko juz wprowadzasz. Nic nie wiem o wprowadzaniu twarozku. Alusia zjadla dzis pierwszy raz zupke a'la pomidorowa - bardzo jej smakowala.
No moja niestety nie zje nic co ma kawałki, wszystko musi być dokładnie zmielone bez jakiej kolwiek grudki. Przyznam ze to trochę uciążliwe ponieważ blenderem za boga nie umiem tak dokładnie zmielić