reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Moja siostra podaje pokrzywę bo mała miała problemy z moczem (bakterie coli) na początku był problem ale teraz pije jak soczki, lekko słodziła na początku teraz nie. To zalecenie lekarza więc myślę że pokrzywka co jakiś czas będzie ok.

Czarownica, ja podaję młodej z Hippa między innym że łatwo się je przygotowuje. Myślę że jej nic nie będzie, a ty jak się obawiasz to podawaj zwykłe, mi poprostu nie chce się ich parzyć. A zresztą jak moja wypije 20 ml w ciągu dnia to jestem zadowolona, myślę że taka śladowa ilość nie zaszkodzi

Ja Olkowi daje herbatke rumiankowa z BoboVity ta w granulkach... a dzis mu kupilam Jablko z melisa tez z BoboVity i bardzo mu smakowalo...
ale nie moge go przekonac do soczkow... chociaz ostatnio ogladalam program w ktory mowili ze wlasnie soczki i dania ze sloiczkow to bomba kaloryczna dla niemowlaka... lepiej wyciskac soczek w domu...

Ja daje herbatke aktualnie malina z dziką rozą...no i soczki czasem ale raczej owoce w przecierach daje a z soku ostatnio tez robiłam mu kisiel...smakowało mu:tak: A wczoraj pierwszy raz jadł chrupki kukurydziane ale niby zjadł 2 i wygladało tak jakby mu sie podobało ale trzeba go karmic bo jak wezmie do raczki to poprostu go oglada i wyzuca.

reklama
Dalam dzis mlodemu kurczaka z gerbera na spróbowanie ale biedny sie meczył zeby to zjesc chyba mu strasznie nie smakowało:szok: a pachnie jak pasztet

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry