reklama

Cos innego niz mleczko...

Moja Julia zjadła dzisiaj 2 miseczki rosołu z makaronem i mięskiem teraz spi 1,5 godziny nigdy sie to nie zdarza, chyba sobie nieźle pojadła. Myślałam że dam jej kilka łyżek ale ona tak płakała że nie było wyjścia. Potem sama sie położyła na dywanie i usnęła. Strasznie słodka i momentami taka dorosła:-)

reklama
obiadek z brokolow,marchwi i ziemniak nie smakowal malej pierwszy raz przy jedzieu sie otrzepywala,najlepsze bo nie zamykal buzi,ale otwieral,ale jak juz ja coflo to przestala jej dawac

Heksa dla smaku stertego zoltego sera cheddar

Rosołek był na skrzydełku z wiejskiego kurczaka, jarzyny i łyżeczka makaronu wszystko zmiksowane. Lekarka powiedziała żeby sią nie przejmować żadnymi tabelami spróbować coś nowego i obserwować. U nas w rodzinie nikt nie ma na nic alergii może dlatego jestem odważniejsza.

chmmm widzę ze jestesci odwazne, nawet bardzo co po niektóre. U nas testowałyśmy gruuszkę i na trzecie dzień ją obsypało. Dziś do papki borkułowo - patisonoewj dodałam królika ( niedużo z 15 ml) i mała zjadła 190 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uszy jej się trzęsły i aż mi wyrywała łyzeczke. tak jak myślałam sama papka była za mdła. Licze na to ze ten królik przejdzie bp raz ze zdrowy, dwa dużo żelaza, trzy zupełnie inaczej je takie posiłki

U nas też znaczna poprawa z jedzeniem. Pola w końcu je normalne obiadki- około 120 ml obiadek + około30ml puree ziemniaczano-dyniowego (na obiadek dostaje kuchnię alergika z BObovity- królik lub indyk z warzywami lub dynię)

Je też owoce - jestem w szoku- dzisiaj zjadła cały słoik bananów z morelami z Hippa. Na razie nic ją nie wysypuje:tak:(odpukać)

Na kolacje 240mleka z 3 łyżeczkami kaszki i przesypia całą noc!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry