Ale teraz jest wiele rzeczy przecenionych, po naprawdę atrakcyjnych cenachOj tak, w Tesco są śliczne ubranka dla dzieci, ale drogie i dlatego nie kupuję tam. A jak wiadomo dzieci te do roczku rosną jak na drożdżach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale teraz jest wiele rzeczy przecenionych, po naprawdę atrakcyjnych cenachOj tak, w Tesco są śliczne ubranka dla dzieci, ale drogie i dlatego nie kupuję tam. A jak wiadomo dzieci te do roczku rosną jak na drożdżach.
Ja byłam wczoraj w wielu sklepach powiem Wam szczerze, że dostałam bzika od ilości towaru ...........
nic nie potrafiłam sobie wyszperać, dostałam kociokwiku dosłownie a ilość smoczków mnie przerażała
![]()

fajne bo razem z kołyską blokowaną:-)Ale za to wiemy już jakie łóżeczko chcemy
http://i732.photobucket.com/albums/ww326/ptobor/Radek_kol_sos_1.jpg
tylko ciemny kolorfajne bo razem z kołyską blokowaną:-)
Nauczysz bujac to bedziesz miala potem problem:-)ja nie radze tego robic;-)no ale kazdy woli jak chce.

Kobieta w ciąży chodząca cały czas kołysze malenstwo, a te kołysanie jest potzrebne dla prawidłowego rozwoju dziecka. Ciekawa teoria
haha no mnie tez to przeraza, co wybrac z tego natłoku dobrych rzeczy przemieszanych z bublamiJa byłam wczoraj w wielu sklepach powiem Wam szczerze, że dostałam bzika od ilości towaru ...........
nic nie potrafiłam sobie wyszperać, dostałam kociokwiku dosłownie a ilość smoczków mnie przerażała
![]()