Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obrazki do pokoju Małej
Szafka wisząca do pokoju Małej na pampersy i kosmetyki
Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego
Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.
W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły
[/U]
Obrazki do pokoju Małej
![]()
Szafka wisząca do pokoju Małej na pampersy i kosmetyki
![]()
Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego
![]()
Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.
![]()
W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły
az sama bym chciala byc twoim dzieckiem

W Agacie w Rybniku:-) Tam też są te nasze mebelki.ten tygrysek jest boski !!! skad go masz ??? ja musze takiego dostac !!!! kup mi i wyslij albo powiedz gdzie taki dostac !!!
W Agacie w Rybniku:-) Tam też są te nasze mebelki.
georgina - mebelki sliczne
dziewczyny - ubranka cudowne
wklaejam kilka zdjec ciuszkow i zdjecie wozka ktory.........................................juz zamowilismy.
wiem ze to wczesnie ale ze to wersja limitowana nie chcielismy zeby sie okazalo ze juz ich nie ma. piszcie co nim sadzicie
buziaki