reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

Dziewczyny,kupiłam czopki glicerynowe,ale boje się użyć 🙈
Rano coś poszło,ale to nic w porównaniu z całym tygodniem zastoju 😅😳

reklama
No chyba się zdecyduje ,trochę się wkrecilam,że wywołuje przedwczesne skurcze 😳
Też o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku 🙈 myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.

Też o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku 🙈 myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.
No trochę pomogło i całkiem szybko 🙈 Trochę za płytko wlozylam chyba,bo najpierw wyleciał czopek 🙈 Wrażliwych przepraszam,za opis 😋
Zawsze to mniej tego .

Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde 🥴

Zastrzyk w dupsko polecial, jutro powtorka z rozrywki 😏

Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem 🙈 moim jedynym zajeciem ma byc lezenie 🤷‍♀️

Ja mam nadzieję, że szyjka nie pokrzyżuje planów i dopiero za 3-4 tygodnie 🙈
Tak poczytuję od jakiegoś czasu Wasze zmagania i powiem szczerze - cukrzyca mnie już wykańcza. Dobrze, że to końcówka 😂

Jakby za latwo bylo z tymi naszymi szyjkami nie?
To jeszcze cukrzyca 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ale Ty na insulinie chyba nie jestes nie?

Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde 🥴

Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem 🙈 moim jedynym zajeciem ma byc lezenie 🤷‍♀️
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala 😭 Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co

To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domu💪
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci🙈 na kiedy masz termin?

reklama
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala 😭 Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co

No to pomalutku kupuj to co trzeba i czerp z tego wielka radosc :-)

Tak dostalam zastrzyk w dupsko i bolalo.... ale jeszcze tylko jeden ;-)

To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domu💪
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci🙈 na kiedy masz termin?

Termin mam na 31.05 ale i tak licze tylko do 37tc:-) czyli 09.05, cala reszta bedzie w gratisie 💛

Po szczypiorku jest Alexis, po niej jestem chyba juz ja?:-)

Do góry