reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

No to pomalutku kupuj to co trzeba i czerp z tego wielka radosc :-)

Tak dostalam zastrzyk w dupsko i bolalo.... ale jeszcze tylko jeden ;-)

Termin mam na 31.05 ale i tak licze tylko do 37tc:-) czyli 09.05, cala reszta bedzie w gratisie 💛

Po szczypiorku jest Alexis, po niej jestem chyba juz ja?:-)
Trzymam kciuki,żeby było lepiej i żebyś mogła wrócić do domku ❤️
Ja to jeszcze Ho Ho w sumie ,bo termin na 4 sierpnia,ale jakoś czuje,że się zalape na końcówkę lipca 😅 Nie wiem czemu.
Tak mnie bolą kości przy Bożenie,że masakra ,a potem ciężkiej dwójce ,bo trochę się udało to w ogóle ,jakbym spadła na ramę od roweru 🙈

reklama
Trzymam kciuki,żeby było lepiej i żebyś mogła wrócić do domku ❤️
Ja to jeszcze Ho Ho w sumie ,bo termin na 4 sierpnia,ale jakoś czuje,że się zalape na końcówkę lipca 😅 Nie wiem czemu.
Tak mnie bolą kości przy Bożenie,że masakra ,a potem ciężkiej dwójce ,bo trochę się udało to w ogóle ,jakbym spadła na ramę od roweru 🙈

Dziekuje :-)

Boli spojenie lonowe, wiezadla. Tez tak mialam, ale nie pociesze Cie bo pod koniec boli jeszcze bardziej upierdliwie.
Mnie aktualnie nawala kregoslup ledzwiowy i wzgorek lonowy 🙈a jak musze wstac z lezenia na plecach to czuje jakby mnie kto spalowal jakims bejzbolem po dupsku😔
Aczkolwiek moze jak teraz boli, to pozniej juz odpusci i tego sie trzymaj :-)

Dziekuje :-)

Boli spojenie lonowe, wiezadla. Tez tak mialam, ale nie pociesze Cie bo pod koniec boli jeszcze bardziej upierdliwie.
Mnie aktualnie nawala kregoslup ledzwiowy i wzgorek lonowy 🙈a jak musze wstac z lezenia na plecach to czuje jakby mnie kto spalowal jakims bejzbolem po dupsku😔
Aczkolwiek moze jak teraz boli, to pozniej juz odpusci i tego sie trzymaj :-)
No to napewno,im dalej w las tym gorzej . Ważne,żeby było dobrze z dzidzia jakoś się da radę nie ma wyjścia.

No to pomalutku kupuj to co trzeba i czerp z tego wielka radosc :-)

Tak dostalam zastrzyk w dupsko i bolalo.... ale jeszcze tylko jeden ;-)

Termin mam na 31.05 ale i tak licze tylko do 37tc:-) czyli 09.05, cala reszta bedzie w gratisie 💛

Po szczypiorku jest Alexis, po niej jestem chyba juz ja?:-)
To już bliziutko, ja też liczę tylko do 37 tc 🙂
Tak chyba po Alexis już będzie Twoja kolej😁
A później chyba ja z Nath 😁

U mnie znowu ten nerw kulszowy, bo siedzę z synem, więc więcej go noszę 🤷jak wstaje z łóżka, czy z kanapy to czuje się jakbym miała sztywna miednicę i uda, wręcz nie mogę się podnieść 🙄a o przekręceniu się w łóżku z jednej na drugą stronę nie wspomnę 🙄

Ech,co się uciesze ogarniam sobie ubranka to coś się musi wydarzyć. Poszłam do łazienki,a tam plamka krwi 😏 i będziesz spokojna i zrelaksowana. Wizytę mam po jutrze .

reklama
Jakby za latwo bylo z tymi naszymi szyjkami nie?
To jeszcze cukrzyca 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ale Ty na insulinie chyba nie jestes nie?
Ja jestem na nocnej, bo mi się w 31 cukry na czczo rozjechaly a po walce z szyjką i moim organizmem już nie miałam siły walczyc o cukry rano. Teraz jak mam powyżej 90 rano to sobie podnoszę jednostkę/ dwie co 2/3 dzień i tyle.
Odnośnie leżenia to doskonale wiem co czujesz. Mam taki tryb od połowy stycznia a od połowy grudnia leżałam 80% czasu. Teraz jak sama wiesz wstaję tylko do łazienki. To niestety też nie pomaga przy cukrach. Położne w szpitalu były w szoku, że się i tak moje cukry po posiłku trzymają a po sterydach miałam max 170, gdzie kobietki mają wybicia po 300

Do góry