Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj złożone łóżeczko, ubranka poprane, poprasowane i poukładaneTo lecimy na rowni. Tez mam 16j insulatardu.
I pamietaj @Alexis124 ze juz blizej jak dalej a ja skrobie Ci marchewki :-)))
Na wypisie ze szpitala mam oszczedny tryb zycia do 37tc ale lekarz wyraznie podkreslal ze LEZYMY chyba ze chce Pani polezec jeszcze w szpitalu, to mu powiedzialam ze Nie,nie, ja wracam do domku ;-)
Jestes mega dzielna dziewczyna!
Jak wyprawka?
Chyba że ta czkawka to z brzuszkaa może mu tak wygodnie pupą na pęcherzu siedzieć
![]()
Wczoraj wieczorem znów w dwóch bokach go czułam, więc chyba jednak wciąż miednicowo. Trudno - ja już jestem tak obolała, że tylko chcę żeby go wydostali na świat najlepiej w ostatnim tygodniu kwietnia i to bez różnicy którędy tego dokonają![]()
Hej dziewczyny. Ja się obudzilam na siku o 5,potem nie mogłam zasnąć jak zawsze no i dopiero się obudziłam po tym jak zasnęłam
Dzisiaj cukier na czczo 90 ,powiem Wam,że takiego wyniku to chyba nie miałam od 8tc jak wymiotowałam .
Wy jak się macie?
Hej. Tak dzisiaj normalnie - 79 . Chyba to ten syropek.Dzis lepszy wynik na czczo?