gooskaw
Fanka BB :)
Hej. Tak dzisiaj normalnie - 79 . Chyba to ten syropek.
A Ty jak się masz ?
Ja tu normalnie dzis jak nigdy 80
Moje lactulosum wczoraj nie pomoglo wiec dzis musze poprawic wieksza dawka, buuuu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Tak dzisiaj normalnie - 79 . Chyba to ten syropek.
A Ty jak się masz ?
Ja dzisiaj też lepiej spałam nic wczoraj. O współczuję . Ja się pilnuje wody i chodzę co rano ,to w miarę może nie będzie tragedii.Ja tu normalnie dzis jak nigdy 80az przecieralam oczy ze zdumienia bo u mnie to takie 86-92 to norma. Ale dzis spalam jak dziecko wiec to lewnie tez mialo duzy wplyw.
Moje lactulosum wczoraj nie pomoglo wiec dzis musze poprawic wieksza dawka, buuuu.
W szpitalu 12.04Powiem Ci ze ja zawsze czuje czkawke z lewego boku tak jakby na jajniku i prawego zebra czyli tez po dwoch stronach barykady. A wiem ze lezy jak rogalik wiec by sie zgadzalo.
I tak Ci Gośka stara wróżka przepowiada ze Twoje Szczescie tez juz glowka w dol i zobaczysz sama na wizycie niedlugo:-) kiedy wizytujesz?
W szpitalu 12.04![]()
Bardzo dobrze,teraz odpoczynek najważniejszyTo jeszcze szmat czasu. Na razie korzystaj z domowych przywilejow :-)
Ja sie wlasnie zakopalam po uszy w swoim lozeczku i zamierzam wyjsc dopiero o 13 jak mlody bedzie wracal z przedszkola![]()
No miałam do tego przyjęcia 3 tygodnieTo jeszcze szmat czasu. Na razie korzystaj z domowych przywilejow :-)
Ja sie wlasnie zakopalam po uszy w swoim lozeczku i zamierzam wyjsc dopiero o 13 jak mlody bedzie wracal z przedszkola![]()
Haha wróciła wygłodniała żonaPierwsze co w domu to mowie do meza: daj obiad i lactulosum![]()
Właśnie dokładnie tak, pojechaliśmy do rodziców i trzeba przygotować te święta@Daria1991 a Ty w jajkach przepadlas czy gdzie, ze tak cicho?
Moj mlody posial sobie rzezuche i ten zapch przyprawia mnie o zawroty glowy![]()
Dobrze, że cukry w normie, tak trzymaćJa tu normalnie dzis jak nigdy 80az przecieralam oczy ze zdumienia bo u mnie to takie 86-92 to norma. Ale dzis spalam jak dziecko wiec to lewnie tez mialo duzy wplyw.