reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

Ja dzisiaj rano miałam dziwną sytuację, bo o 6 jak się przebudziłam na siku cukier miałam 95, uznałam że za późno zjadłam, położyłam się dalej spać, zmierzyłam o 7 i było 89 😂 nie chcę nic mówić, ale z tym mierzeniem cukrów to loteria. Wystarczy, że się zmierzy godzinę wcześniej/później, z innego palca i co innego wychodzi 🤷🏻‍♀️

Ten mój mały to mógłby mi dać w końcu znak czy chce wyjść 😂

reklama
Zgrzeszylam dzis na obiad i zezarlam z 10 pierogow ruskich z cebulka ... 🤭🙈🤷‍♀️ ale zmiazdzyly system 😋 zrobilismy z mezem i powiem Wam - ze lepszych w zyciu nie jadlam. Zobaczymy jak mi wyrypie cukier 😅
Ja jak tylko zjem większy posiłek to mam brzuch twardy jak skałe i brak możliwości chodzenia 😭 kupiłam pomarańczowy syrop i Espumisan,herbaty koperkowej mi nie sprzedała,bo ziół nie stosujemy w ciąży i pytanie czy skonsultowaliśmy syrop i Espumisan z lekarzem 🫨

Ja jak tylko zjem większy posiłek to mam brzuch twardy jak skałe i brak możliwości chodzenia 😭 kupiłam pomarańczowy syrop i Espumisan,herbaty koperkowej mi nie sprzedała,bo ziół nie stosujemy w ciąży i pytanie czy skonsultowaliśmy syrop i Espumisan z lekarzem 🫨

Porypana ta farmaceutka serio :-)
Tez tak mialam z brzuchem w okolicy Twojego tc. Bo jednak flaczki musza sie dobrze ulozyc z macica i dzieckiem zeby wszystko wspolgralo:-) na spokojnie.

Ja dzisiaj rano miałam dziwną sytuację, bo o 6 jak się przebudziłam na siku cukier miałam 95, uznałam że za późno zjadłam, położyłam się dalej spać, zmierzyłam o 7 i było 89 😂 nie chcę nic mówić, ale z tym mierzeniem cukrów to loteria. Wystarczy, że się zmierzy godzinę wcześniej/później, z innego palca i co innego wychodzi 🤷🏻‍♀️

Zgadzam sie ze to loteria. Bo poki nie zaczniesz o stalej porze wstawac i badac to sensu nie ma 🤷‍♀️

Ten Twoj maly to jutro powinien wyjsc! Wiec ponaglaj go dzis z mezem troszke :-)))))))

Zgrzeszylam dzis na obiad i zezarlam z 10 pierogow ruskich z cebulka ... 🤭🙈🤷‍♀️ ale zmiazdzyly system 😋 zrobilismy z mezem i powiem Wam - ze lepszych w zyciu nie jadlam. Zobaczymy jak mi wyrypie cukier
Przyznawaj się ile cukru pokazało Ci magiczne urządzenie 😜

Bosz nie ma nic lepszego niż pierogi ruskie 🤤🤤🤤🤤 KOCHOM 🤤🤤🤤

Ojjjj tak … jak wstawalam o 5 po leki i mierzyłam cukier to był zawsze wyższy niż ten o 7 🤭
Wkurwil@m się i teraz staram się o stałych godzinach jesc wieczorem ostatni posiłek , podawać insulinę i badać cukier na czczo. Na palcach to mam czasem różnice nawet o 20 😂 i bądź tu człowieku mądry 😵‍💫🤭

Przyznawaj się ile cukru pokazało Ci magiczne urządzenie 😜

Bosz nie ma nic lepszego niż pierogi ruskie 🤤🤤🤤🤤 KOCHOM 🤤🤤🤤

Niemiarodajne bo bralam insuline doposilkowa wiec zadzialala i bylo tylko 116 wiec nawet nie pisze o tym zeby zadna nie pomyslala ze mozna bezkarnie wcinac pierogi ruskie 🤪

Bez insuliny miewalam od 150 w zwyz dlatego wiem ze jak grzesze to musze wziac :-)

Ale opierdzielilam do tego pol kalafiora wiec tez moze mialo to jakis wplyw...:-)

Porypana ta farmaceutka serio :-)
Tez tak mialam z brzuchem w okolicy Twojego tc. Bo jednak flaczki musza sie dobrze ulozyc z macica i dzieckiem zeby wszystko wspolgralo:-) na spokojnie.
Boże jak się położyłam to myślałam,że mi jelita strzela normalnie czułam takie bolesne przesuwanie gazów ,wiem jestem trochę oblesna 😅
Ale kto mnie zrozumie jak nie Wy 🙈
Ale zakupiłam ten lepszy lacotlosum 😃

reklama
Do góry