Haha no to fakt, witaminki, paseczki i inne przyboryJutro się zaopatrze jak będę w aptece
W ogóle połowa mojej pensji tam zostanę xD Ja tyle nie wydaje na jedzenie co na różne pastylki i paski![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha no to fakt, witaminki, paseczki i inne przyboryJutro się zaopatrze jak będę w aptece
W ogóle połowa mojej pensji tam zostanę xD Ja tyle nie wydaje na jedzenie co na różne pastylki i paski![]()
Zapomniałaś dodać, że zakupisz o ile twoja farmaceutka nie będzie miała z tym problemuJutro się zaopatrze jak będę w aptece
Jutro się zaopatrze jak będę w aptece![]()
Majówka bardzo fajnietylko z jedzeniem słabo i chyba trochę urosłam
ale cukry ok.
Na gardło polecam płukanie wodą z solą! jednak pomaga zdecydowanie szybciej niż te wszystkie tabletki do ssania.
Ostatnio przy zakażeniu gardła płukałam i rzeczywiście pomaga, ale strasznie obrzydliweMajówka bardzo fajnietylko z jedzeniem słabo i chyba trochę urosłam
ale cukry ok.
Na gardło polecam płukanie wodą z solą! jednak pomaga zdecydowanie szybciej niż te wszystkie tabletki do ssania.
@goosjestem caly czas z Toba, u mnie dzisiaj zapalenie spojowekU mnie dzis gluty po pas. Ale ciesze sie zechociaz cos z tego nosa zlatuje bo tak to zaklinowany. Szkoda ze bol ucha wraca:-( ale udalo mi sie zlapac laryngologa na jutro to moze poratuje cos... :-)
Mąż mnie przekonał i całe szczęście bo nic nie było tak skuteczne !Ostatnio przy zakażeniu gardła płukałam i rzeczywiście pomaga, ale strasznie obrzydliwe![]()