gooskaw
Fanka BB :)
Dalej sie skraca?Jutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dalej sie skraca?Jutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.
Dzisiaj chyba będą badać bo o 12:00 ma się skończyć kroplówka która była podłączona na 48hDalej sie skraca?
Dzisiaj chyba będą badać bo o 12:00 ma się skończyć kroplówka która była podłączona na 48h
Hej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..Jak sie masz?
Oby było dobrze i oby Cię przedni wypuściliHej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..
Hej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..
Oby było dobrze i oby Cię przedni wypuściliJa od początku ciąży mam problem z załatwianiem,wcześniej regularnie,a teraz raz w tygodniu,mimo,że jem dużo warzyw itp
![]()
SpróbujęZglos w szpitalu problemy to pewnie dostaniesz jakis syropek coby nie bylo parcia na dwojeczke przy Twojej skracajacej szyjce. Jak to mowia dieta szpitalna... ona polega chyba na schudnieciu od niejedzeniaprzechodzilam to co Ty w pierwszej ciazy wiec wiem ze psychicznie jest ciezko, ale wiedz ze nie jestes sama :-) u mnie skonczylo sie na pessarze i w 37tc samoistny porod i tego Ci zycze na Nowy rok :-) obys dociagnela do odpowiedniego terminu :-))) i nie schudnij za duzo...:-)
Problemy z perystaltyka to niestety 'uroki' a im pozniej tym ciezej. Ja akurat teraz meczylam sie 4 dni z brzuchem jak balon od zatkanych jelitsliwki wcinaj na czczo a najlepiej takie namoczone i ta wode tez wypijaj, sprobuj:-)
W szpitalu polecają nasiona babki płesznika. Pije to. W smaku ok, lepsze niż siemię.Oby było dobrze i oby Cię przedni wypuściliJa od początku ciąży mam problem z załatwianiem,wcześniej regularnie,a teraz raz w tygodniu,mimo,że jem dużo warzyw itp
![]()
Zgłosiłam i dali mi.3x dziennie lactulosum syrop ale nie pomaga. Kazali pić nasienie babki płesznika. Pije. Moze cos się ruszy bo brzuch mi pęknie...Zglos w szpitalu problemy to pewnie dostaniesz jakis syropek coby nie bylo parcia na dwojeczke przy Twojej skracajacej szyjce. Jak to mowia dieta szpitalna... ona polega chyba na schudnieciu od niejedzeniaprzechodzilam to co Ty w pierwszej ciazy wiec wiem ze psychicznie jest ciezko, ale wiedz ze nie jestes sama :-) u mnie skonczylo sie na pessarze i w 37tc samoistny porod i tego Ci zycze na Nowy rok :-) obys dociagnela do odpowiedniego terminu :-))) i nie schudnij za duzo...:-)
Problemy z perystaltyka to niestety 'uroki' a im pozniej tym ciezej. Ja akurat teraz meczylam sie 4 dni z brzuchem jak balon od zatkanych jelitsliwki wcinaj na czczo a najlepiej takie namoczone i ta wode tez wypijaj, sprobuj:-)
Ja siemie lubię,może nie jest jakieś wyjątkowe,ale spokojnie mogę wypić . Dziękuję za radęW szpitalu polecają nasiona babki płesznika. Pije to. W smaku ok, lepsze niż siemię.