KolacjaTrzymaj się ciepło !!No a jak karmią w szpitalu? jak jest z tymi posiłkami przy cukrzycy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KolacjaTrzymaj się ciepło !!No a jak karmią w szpitalu? jak jest z tymi posiłkami przy cukrzycy ?
Kolacja to bym sie nie najadłaKolacja![]()
Kolacja![]()
Całkiem na bogato- kasza, mięso, warzywa tylko jakieś splątaneObiad![]()
Nie jem go właśnie bo nie wygląda za ciekawie. Mam swój. Ale mam sterydy na płuca dla małej więc aktualnie cukry w górze że takich nie widziam nigdy. Ale to normalneKolacja to bym sie nie najadłaA jak po takim chlebku? nie wywala ?
Bo ciekawe czy ciemny to ciemny![]()
Lubię ale swój, robie latem swoje przecieraCałkiem na bogato- kasza, mięso, warzywa tylko jakieś splątane
Soczek pomidorowy lubisz?
Ja nigdy nie nauczyłam się go pić![]()
No tak to nawet nie odgadniesz czy byłby taki zły na jaki wygląda. Też słyszałam, że sterydy mocno podnoszą więc to pewnie "norma".Sylwester też na oddziale ?Nie jem go właśnie bo nie wygląda za ciekawie. Mam swój. Ale mam sterydy na płuca dla małej więc aktualnie cukry w górze że takich nie widziam nigdy. Ale to normalne
Jutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.No tak to nawet nie odgadniesz czy byłby taki zły na jaki wygląda. Też słyszałam, że sterydy mocno podnoszą więc to pewnie "norma".Sylwester też na oddziale ?
Nie. Lekarz mi powiedział że jeśli nie urodzę do terminu to wtedy od razu idę na wywołanieA czy Wy dziewczyny też macie w związku z ta cukrzyca mieć termin porodu o tydzień wcześniej ??
To trzymam kciuki za pozytywne wiadomościJutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.