Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie już też od jakiegoś 31tyg dzidzia przekręcona główka w dół i mój lekarz pow że to bardzo dobrze.Czyli rozumiem, że im dalej w las tym mniejsze obawy z tą szyjką?
Podziwiam pozytywne myślenie, jakoś tego nie potrafię. Już się boję każdego skurczy i nie obyło się bez dwukrotnego płaczu od wyjścia od ginekologa.
I jeszcze jedno - Mała się już obróciła główką w dół, co mnie też stresuje, że to za wcześnie :/
Wpadaj do mnie, byłam wczoraj na zakupachAle mnie naszlo... normalnie siadlabym i opierdzielalabym sie czekolada po kokardke. Batony batoniki batoniunie... ale misie zachciewajka wlaczylajedyne pocieszenie to takie ze nic nie ma w domu a wyjsc nie dam rady
![]()
Wpadaj do mnie, byłam wczoraj na zakupach![]()
Kiedyś znikało w 5min, a teraz muszę się delektować kosteczkąNawet chyba nie smiem zapytac co tam sobie nakupowalas bo sie zaleje śliną po sam pępek![]()
Moim zdaniem im dłuższa przerwa tym gorzej. Przynajmniej tak słyszałam i chyba raz ( po prenatalnych) zdarzyło mo się zjeść dopiero po 4 h i glukoza po 1 h -145.Dziewczyny,
A czy długa przerwa między posiłkami może wpłynąć na wyższy cukier po? Wczoraj średnio się zorganizowałam i miałam przerwę prawie 5h, a po posiłku cukier 144.
Rano dziś 89, więc nadal się cieszę![]()
W cukrzycy ciążowej działa to właśnie tak, że im dłużej nie jemy tym cukier wyższy. Ponoć maksymalna przerwa to 4h.Dziewczyny,
A czy długa przerwa między posiłkami może wpłynąć na wyższy cukier po? Wczoraj średnio się zorganizowałam i miałam przerwę prawie 5h, a po posiłku cukier 144.
Rano dziś 89, więc nadal się cieszę![]()
Te 2.7 cm to jest dużo na ten tydzień ciążyJest szansa, że ona zatrzyma skracanie? Jaka jest norma w 34 tyg dla długości szyjki? Mam wizytę kontrolną za 2 tyg i już się boję, co będzie.