• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ćwiczenia w ciąży

reklama
ja pytalam mojego gina czy moge plywac , powiedzial , ze oczywiscie , nieforsownie i bardziej relaksujaco niz wyczynowo , ale jak najbardziej sie troszke ruszac , to podobno dobre dla mnie i dziecka tez , rozciaga miesnie i juz przygotowuje do porodu , wiec chodzimy sobie na basenik cala trojeczka , ja , dzidzius i tatus raz w tygodniu , super relaks w piatek wieczorem po calym tygodniu pracy .....polecam jak najbardziej ;D

Wiesz, ze sprobuje. Ja mam problem z wyjsciem na basen, bo sie wstydze :-[ a poza tym za kazdym razem po powrocie do domu mam chore gardelko i cewke moczowa. ale moze w ciazy bedzie lepiej?? Jak tak, to sie poswiece :D Dla dzidziusia :D

karoo jaki wstyd , ja niestety wenus z milo nie przypominam , ale sie tym kompletnie nie przejmuje , ze mna na basenie bardzo czesto plywaja panie konkretniej postury nie maja zadnych obiekcji , nikt nie bryka ze plywa z nimi wielorybek ;D a ja niedlugo takim wielorybiem bede ;D

no ja też z chęcią bym chodziła ale po ostatnim basenie od razu się przeziębiłam i boję się że jak znów pójdę to znów sie przeziębię :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry