E
etna36
Gość
a ja dzisiaj 3h plewiłam ogródek i mam dość , bolą mnie krzyże i kark , teraz znowu 2 tygodnie wolnego i sprzątanie![]()
to oficjalnie cie zwalniam z pedalowania dzisiaj hihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja dzisiaj 3h plewiłam ogródek i mam dość , bolą mnie krzyże i kark , teraz znowu 2 tygodnie wolnego i sprzątanie![]()
)hahaha uśmialam się!! mam rower ale chyba wiecej schudne idąc dopracy, bo na rowerze to nei zdążę dobrze zakręcic hehe jakieś 700metrów mamMoja tesciowa miałą steper czy jak to tam się nazywam. Nic nie schudła... ;/ Proponuje zakupić rower i jeździćnim do pracy:-)
Moja mama zawsze wolała rower niż samochód (nie mówię o zimie) ale teraz szczupła , zgrabna i mówiła że wazyła tyle co ja(Nie wierze..!!) . (aaa i tab. przeczyszczające brałan do tego)
no cóz tv prawie nie ogladam, a przy garnkach ostatnio ekspresem (głownie piekarnik nastawiam albo parowar) kurcze nokilolek przy prasowaniu to nie bardzo ,raczej jak byś coś w tv oglądała to jeszcze , ewentualnie przy garkach w kuchni![]()

)warto, warto na żywo jeszcze ladniejsze. Ja tylko na kase czekam i jeszcze kilka sobie dokupięmartlinka, etna i kilolek fotki w kolczykach wgrac proszebo nie wiem czy warto
![]()
to może jak Michasia lulasz albo coś w tym styluno cóz tv prawie nie ogladam, a przy garnkach ostatnio ekspresem (głownie piekarnik nastawiam albo parowar) kurcze no
na niektórych steperach można regulować jak ciężko ma chodzića mi nigdy nie szlo na steperze, powaznie... nie umialam ugiac, stawalam na 1 nodze a ten ledwo ledwo w dol - to byl steper w silowni taki ze bylo sie gdzie trzymac, bez trzymadelek to w ogole porazka na maxa. Za to lubilam wiosla i orbitrekabieznia odpadla z zalozenia - niecierpie
![]()