reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

widzę że więcej Listopadówek bierze/brało teraz ślub.
Mój był 12 czerwca :)
Brzuszek miał 4 miesiące i prawie nic nie było widać,
mam wrażenie ze czekał właśnie do ślubu, bo tydzien po- wyskoczyła piłeczka :-)
Miałam sukienkę szytą na miarę- z zapasem na brzuszek.
Niżej załączam zdjęcie;-)

Załączniki

• 037.jpg
    037.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Gosiu ślicznie wyglądałaś :)) nikt nawet by się nie domyślił że to 4 miesiąc bo nic brzuszka nie widac :))

Lotka ja kilka dni temu wzielam slub cywilny. Mialam problem ze znalezieniem sukienki bo w Anglii nie ma zadnych ladnych i kobiecych, sa tylko takie przedobrzone albo jak dla "panienek lekkich obyczajow" zamowilam wiec taka z ebaya ale w efekcie mi sie nie spodobala i dzien przed slubem w Polsce znalazlam sukienke ktora idealnie mi spasowala.
Chcialam cos skromnego, wmiare taniego no i wiadomo wygodnego. Sukienke kupilam w sklepie "Pretty girl" w jednym z centrum handlowych za 129.00zł nie jest to sukienka typowo dla ciezarnych ale tak wygodnej sukienki nigdy jeszcze nie mialam. Do tego dokupilam czarna wstazke ktora przyszylam lekutko pod biustem bo sukienka byla biala a butki mialam juz wczesniej kupione czarne wiec wstazeczka poprostu spasowala do butow. do tego delikatna bizuteria i cacy.
Wszyscy komentowali sukienke i mowili ze bardzo skromna ale elegancka i ma to cos. wklejam fotki choc nie oddaja uroku sukienki, moze Ci sie spodoba i sama sie zdecydujesz na taki kroj :)

gratulacje Klaudzia! sukienka na prawde rewelacja :) no i fotograf tez niczego sobie, fotki mi sie bardzo podobaja
:)

wlasnie wrocilam z badan i po drodze odwiedzilam krawcowa, uszyje mi cos na wzor tej sukienki, ktora wstawiam w zalaczniku(skopiowalam ja z jednego z linkow, ktore podalyscie mi na poczatku, dzieki!). material tylko wybrala jakis inny, żorżeta chyba sie nazywa....ale na tym to juz kompletnie sie nie znam, wiec bede polegala na niej ;)
pozdrawiam!
asia

Bardzo ładna sukieneczka:tak: Krawcowa ma jeszcze ten plus, że ostatnie poprawki może zrobić Ci przed samym ślubem, żeby wszystko dobrze leżało.
Gosiu, bardzo ładnie wyglądałaś i sukienka super.
Pamiętam mój ślub (och, kiedy to było, łezka się w oku kręci;).. Przed samym ślubem schudłam tak, że nie dało sie już zmniejszyć spódnicy i gorsetu, na filmie widać jak sobie i jedno i drugie podciągam,żeby mi nie zjechało;-)

Ja używałam balsamu Palmer's dla kobiet w ciąży i mi zapach masla kakaowego nie przeszkadzał. Nie wiem jak jest z bezzapachowym , bo go nie używałąm.Mój nazywał się Cocoa Butter for Strech marks ( taki z kobietą w ciąży ). Używałam codzienni przez całą ciążę i rozstepów nie mam, chociaż jestem "przy kości".Co do ceny Palmersów w Polsce to kosztują ok 30zł. Ja swoje miałam ze Stanów.

reklama
niedawno na wątu głównym pisałam, że pojawiły się rozstępy u mnie na udach , piersiach . Stosowałam krem perfecta mama od 8 tc i nic to nie dało... dziś wzięłam sobie lusterko i obejrzałam brzuch od spodu a tam zebra....... oszustwo jedno wielkie

Do góry