reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

Lotka ja kilka dni temu wzielam slub cywilny. Mialam problem ze znalezieniem sukienki bo w Anglii nie ma zadnych ladnych i kobiecych, sa tylko takie przedobrzone albo jak dla "panienek lekkich obyczajow" zamowilam wiec taka z ebaya ale w efekcie mi sie nie spodobala i dzien przed slubem w Polsce znalazlam sukienke ktora idealnie mi spasowala.
Chcialam cos skromnego, wmiare taniego no i wiadomo wygodnego. Sukienke kupilam w sklepie "Pretty girl" w jednym z centrum handlowych za 129.00zł nie jest to sukienka typowo dla ciezarnych ale tak wygodnej sukienki nigdy jeszcze nie mialam. Do tego dokupilam czarna wstazke ktora przyszylam lekutko pod biustem bo sukienka byla biala a butki mialam juz wczesniej kupione czarne wiec wstazeczka poprostu spasowala do butow. do tego delikatna bizuteria i cacy.
Wszyscy komentowali sukienke i mowili ze bardzo skromna ale elegancka i ma to cos. wklejam fotki choc nie oddaja uroku sukienki, moze Ci sie spodoba i sama sie zdecydujesz na taki kroj :)

Załączniki

• k i k.jpg
    k i k.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 93
  • ja1.jpg
    ja1.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 83
  • w urzedzie.jpg
    w urzedzie.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 94
  • w urzedzie 2.jpg
    w urzedzie 2.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 99
reklama
klaudzia powiem Ci że wyglądałaś super...
w pierwszej chwili jak spojrzałam to myślałam że to tylko wzór sukienki jaką miałaś...
ale później doczytałam ze to Ty:szok: super laska jak z gazety ślubnej:tak:
prześliczne focie... no i oczywiście Wy na nich:tak:

lotka ja kilka dni temu wzielam slub cywilny. Mialam problem ze znalezieniem sukienki bo w anglii nie ma zadnych ladnych i kobiecych, sa tylko takie przedobrzone albo jak dla "panienek lekkich obyczajow" zamowilam wiec taka z ebaya ale w efekcie mi sie nie spodobala i dzien przed slubem w polsce znalazlam sukienke ktora idealnie mi spasowala.
Chcialam cos skromnego, wmiare taniego no i wiadomo wygodnego. Sukienke kupilam w sklepie "pretty girl" w jednym z centrum handlowych za 129.00zł nie jest to sukienka typowo dla ciezarnych ale tak wygodnej sukienki nigdy jeszcze nie mialam. Do tego dokupilam czarna wstazke ktora przyszylam lekutko pod biustem bo sukienka byla biala a butki mialam juz wczesniej kupione czarne wiec wstazeczka poprostu spasowala do butow. Do tego delikatna bizuteria i cacy.
Wszyscy komentowali sukienke i mowili ze bardzo skromna ale elegancka i ma to cos. Wklejam fotki choc nie oddaja uroku sukienki, moze ci sie spodoba i sama sie zdecydujesz na taki kroj :)

super!

Podpisuję się pod ochami i achami:) Widzę, że trochę wzruszenia było na ceremonii:-) Wszystkiego naj na nowej drodze życia:)
Co do sukienki, to naprawdę ładna. Taka akurat.

reklama
Podpisuję się pod ochami i achami:) Widzę, że trochę wzruszenia było na ceremonii:-) Wszystkiego naj na nowej drodze życia:)
Co do sukienki, to naprawdę ładna. Taka akurat.

Jeszcze raz dziekuje hehe :)

a placzek to tesciowa, pewnie nie mogla sie pogodzic z faktem ze jej "synus Kamilus" wkoncu jest dorosly i ma wlasne zycie hehe :tak:

A sukienka byla typowo na taka okazje, wsumie wystapilam w niej jeszcze na weselu kuzynki ale do cywilnego najbardziej sie nadawala. sa jeszcze w innych kolorach, Szary, brudny roz, fiolet i chyba niebieski

Do góry