reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

lotka a ty masz swój ślub czy idziesz na czyjś??
Ja idę na wesele 15 sierpnia i nie zamierzam nic kupować drogiego bo szkoda kasy na sukienkę którą założe tylko raz :)) mam bawełniane białe spodnie, do tedo kupie tyko jakąś ładną bluzeczkę i sandałki i będzie elegancko i wygodnie :))

reklama
Lisa Ferrera - wielka wyprzedaż 2009 na tej stronie jest suknia demetrios 1369. Osobiście mi się podoba bo jest bardzo delikatna i na pewno każda Panna Młoda z brzuszkiem ślicznie by w niej wyglądała. Wydaje mi się że jak bierze się ślub z brzuszkiem to warto go wyeksponować a nie chować jakbyśmy się go wstydziły. Może być elegancko i rodzinnie:) jak znajde jeszcze jakąś ładną to umieszczę link. Ogólnie u mnie w Cieszynie jest salon sukien ślubnych i widziałam w nim piękne sukienki "na karczku" więc jak coś to zapraszam:-)

noo znalazłam to co chciałam:) rada dla przyszłych Panien Młodych z brzuszkami które liczą się z pieniędzmi: nie warto przepłacać, zamiast kupować firmowe suknie ślubne łatwiej wydrukować zdjęcie i zanieśc do krawcowej, suknia wyjdzie Was 1/2 swojej ceny a na metkę z nazwą firmy i tak nikt nie zwróci uwagi:) lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś dla maleństwa bo przecież wydatków i tak jest sporo.

http://wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUKNIE%20%C5%9ALUBNE%20DLA%20PRZYSZ%C5%81YCH%20MAM/index.html#215

dzieki za wszystkie linki, biore sie za przegladanie ;)

malina1979 jakos mi krawcowa wogole wypadla z glowy, musze sie rozgladnac ;] to co zobaczylam w sklepach to mnie przerazilo, tak jak piszesz, sprzedawane sa glownie wieeelkie wooorki, tak jak bysmy na serio musialy ukryc nasze brzuszki :/

niunians to moj slub, tylko cywilny i obiad dla rodziny ale i tak chcialabym wygladac skromnie, ale jednoczesnie tak, zeby potem nie zalowac ;] "zaszalaję" sobie dopiero za okolo rok, gdyz wtedy planujemy slub koscielny z weselem ;]

pzdr

Lotka, jeżeli się na krawcową zdecydujesz to prędziutko, prędziutko;-) Przeważnie 3 tygodnie-miesiąc, im zajmuje uszycie, zależy też co sobie wymyślisz.. Pod jednym z linków, które wkleiłam jest zdjęcie Tamary Arciuch w ślicznej sukience:) Z 7-miesięcznym brzuszkiem. U krawcowej I cenowo z pewnością będziesz do przodu :-D

widzę że fajny temat siępojawił....
i te stroje....
naprawdę z brzuszkiem można wyglądać sexownie nie tylko w wieczorowej kreacji ale i w sukni ślubnej....:tak:
napewno ten temat będzie przydatny;-)

Lotka, jeżeli się na krawcową zdecydujesz to prędziutko, prędziutko;-) Przeważnie 3 tygodnie-miesiąc, im zajmuje uszycie, zależy też co sobie wymyślisz.. Pod jednym z linków, które wkleiłam jest zdjęcie Tamary Arciuch w ślicznej sukience:) Z 7-miesięcznym brzuszkiem. U krawcowej I cenowo z pewnością będziesz do przodu :-D
jutro juz ide do jednej krawcowej. jak sie zdecyduje na ktorys wzor to pewnie sie pochwale ;] a przyznaje, sa takie kobiece ;] normalnie sie zdziwilam, szczegolnie po moich ostatnich poszukiwaniach :/
pzdr

reklama
Ta tez bardzo ciekawa

Załączniki

• 1mwmedia_20090zxxz407_070710a.jpg
    1mwmedia_20090zxxz407_070710a.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 68
Do góry