• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

reklama
dziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....:sorry2:

dziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....:sorry2:
Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno:tak:. Jesli myslimy o tych samych...

Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno:tak:. Jesli myslimy o tych samych...

nie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflame :tak: pamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....:dry:
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....

nie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflame :tak: pamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....:dry:
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....
No to Ci nie pomoge, bo ja ich w katalogach nie widzialam, tylko na polkach:tak::-Dw sklepach:-)

Witajcie!
Pozwolilam sobie zalozyc nowy temat. ;)
Z tego co sie orientuje, czesc z nas niedawno miala swoje sluby. Ja jestem aktualnie tuz przed, no i problem.
Ciezko cokolwiek gustownego dobrac na nasze brzuszki...
Moze udalo by sie wkleic tutaj fotki z kreacjami slubnymi, ewentualnie wieczorowymi. Moga byc takie, w ktorych same wystapilyscie, albo takie, ktore sie Wam podobaja...
Moze nie tylko dla mnie beda one inspiracją na sluby, wesela i rozne uroczystosci, w ktorych przeciez bierzemy caly czas udzial :)
Pozdrawiam!
Joanna.

Ostatnia edycja:
Zdjęciami z inspiracją służyć niestety nie mogę:-) Ale czy zastanawiałaś się nad wizytą u krawcowej? Może kobieta Ci coś podpowie, albo wyszukaj w internecie jakieś fajne zdjęcie i z nimi idź do krawcowej.
Radzę omijać sklepy z typową odzieżą ciążową, ponieważ krój tych ciuszków powoduje, że nawet w mało zaawansowanej ciąży wygląda sie w nich jak wielorybek..:no: Poza tym obecna moda sprzyja brzuszkom, jeszcze w zeszłym tygodniu kupiłam sobie piękną sukienkę, w zwykłym sklepie, w moim standardowym rozmiarze, odciętą pod biustem i na przecenie. A brzuch mam już spory:)
Może na tych zdjęciach znajdziesz coś ciekawego da siebie?? Te babki mają ludzi od wymyślania dla nich ciuchów, warto podpatrzeć:) Powodzenia
Piękne gwiazdy w ciąży - Gwiazdy - Foto - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry