Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelnodziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....![]()
. Jesli myslimy o tych samych...Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno. Jesli myslimy o tych samych...
pamiętam bo zamawiałam z katalogów....
No to Ci nie pomoge, bo ja ich w katalogach nie widzialam, tylko na polkachnie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflamepamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....![]()
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....

w sklepach:-)Mają sklep online: Oceanic Cosmetic & Pharmaceutic: Strona głównanie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflamepamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....![]()
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....
już zaczynam przeglądać.....
Poza tym obecna moda sprzyja brzuszkom, jeszcze w zeszłym tygodniu kupiłam sobie piękną sukienkę, w zwykłym sklepie, w moim standardowym rozmiarze, odciętą pod biustem i na przecenie. A brzuch mam już spory