Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulinka, super. Sliczny suwaczek :-)
Jagodko sily duzo :-*
Asia super ze serduszko bylo :-)
Ja mam dopiero wizyte 20 listopada. To bedzie 12 tydzien i chce poprosic polozna o badanie usg, zeby sprawdzila czy sa nieprawidlowosci. Jesli sie nie uda to musze pokombinowac prywatnie. W PL bylo latwiej z tym wszystkim :-)
My też zmykamy, bo Ala i tak odmówiła drzemki
Potem obiad u rodziców i ogłoszenie nowiny :-)
Poszalałam z suwakami, wreszcie się udało- musiałam stary suwaczek wywalić całkiem, to on był problemem.
To ja Wam powiem śmieszną rzecz. Moj 2latek nie chce oglądać bajek natomiast z wielką pasją ogląda msze św. musimy mu nagrywac jak leci w tvp w niedziele bo potem codziennie od 6 rano woła zeby mu włączyć. Na dodatek kopiuje gesty ksiedza, majestatycznie rozklada rece i mowi "Pan z Wami", klęka, bije pokłony itp normalnie szał tylko czekam az na tace zacznie zbierac a mnie z kolei dzis tak sie slabo w kosciele zrobilo ze musialam usiąść bo juz mialam mroczki przed oczami :/
Wizytę mam niebawem bo 10.11 ale to wizyta bez usg i i tak się niczego nie dowiem. Serduszko już widziałam ale przestało mnie mdlić i tylko piersi pobolewają. Ostatnią ciąże rzygałam jak kot i teraz ten brak mdłości mnie zastanawia.