reklama
Asia, cieszę się, że wszystko dobrze, oby tak dalej 
Mama_ka, świetnego masz syna, ale się uśmiałam
A ja zrobiłam dzisiaj 10km po Cmentarzach i ledwo żyję. Mały śpi, więc kładę się do łóżeczka i coś sobie obejrzymy.
Moja wizyta dopiero 16-stego, więc też jeszcze kawał czasu. Co do usg, to moje wszystkie wizyt były bez. Miałam 3 skierowania, w 11, 20 i 30 tyg. Ale mnie to wystarczyło.
Mama_ka, świetnego masz syna, ale się uśmiałam

A ja zrobiłam dzisiaj 10km po Cmentarzach i ledwo żyję. Mały śpi, więc kładę się do łóżeczka i coś sobie obejrzymy.
Moja wizyta dopiero 16-stego, więc też jeszcze kawał czasu. Co do usg, to moje wszystkie wizyt były bez. Miałam 3 skierowania, w 11, 20 i 30 tyg. Ale mnie to wystarczyło.
A ja dzisiaj stresa mialam bo maz rozbil sobie glowe o szafke ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo (szycie w szpitalu) ale nerwy byly bo z malej rany tyle krwi...a teraz troche brzuch mnie boli i mam nadzieje, ze z kruszynka wszystko w porzadku
A może nasze organizmy juz sobie zakodowały stan "ciąża" i nie reagują tak ostro jak w pierwszej ciąży. Ja też w zasadzie mam jeden objaw tzn ból piersi i to tez nawet ciężko bólem nazwać. Po prostu je czuję no i urosły zdecydowanie co mnie akurat cieszy
dzis tak mi brzuch wywaliło że reszta rodziny, ktora jeszcze nie wiedziała sie dowiedziała 
Ja mam wizyte 19.11 a dokladne usg 23.11. To bedzie 13 tc.
Ja mam wizyte 19.11 a dokladne usg 23.11. To bedzie 13 tc.
Dzien dobry! :-) Mam pytanie: dzis znowu weszlam na wage i jest +3 kg :-/ w 8 tygodniu ciazy. Odzywiam sie zdrowo, nie jem slodyczy, jem 3 razy dziennie raczej male posilki, miedzy posilkami jogurty albo mandarynki, czasem szklanka soku...Co prawda nie uprawiam juz sportu ale nie jem duzo...ze wzgledu na mdlosci nie mam apetytu na wielkie podjadanie... to dlaczego tak szybko przybieram na wadze? Mam 157cm i zaczynalam przy wadze 47kg. Nie chce za duzo przytyc w ciazy ze wzgledow zdrowotnych.. Czy ktoras z was tak miala? Moze organizm zatrzymuje wode? Wszedzie pisza ze w pierwszym trymestrze waga stoi w miejscu a nawet spada (ja na poczatku tez wymiotowalam) Poradzcie mi jak kontrolowac wage zeby nie miec problemow w ciazy?
reklama