reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Fiolka - tak, możesz przy kp jeść co chcesz, pod warunkiem, że dziecko nie jest alergikiem. Moja Zosia ma na pszenicę alergię, więc trzeba to bylo wyłączyć, a wcześniej jajka, nabiał i ryby. Naprawdę niewiele zostawało do zjedzenia, więc nie zgodzę się, że przy kp można jeść co się chce.

Pkowalska - przecież roczne dziecko je już niemal wszystko :) Pierś to tylko dodatek, więc spokojnie możesz karmić wracając do pracy.

Ja karmić zamierzam - Zosię karmiłam 13 miesięcy i tydzień i to było zbyt krótko. Kp ma dla mnie ogromne zalety - przede wszystkim nie ma dla dziecka lepszego pokarmu, a po drugie - porównajcie sobie cenę mm do kp.

Marciniątko na alergiach to ja się nie znam ;) i jasna sprawa że zależy wszystko od dziecka. Ale na wstępie zaczynać od "diety" na wszelki wypadek to bzdura .

pkowalska no widzisz nie będziesz musiała wcale odstawiać ;)

Pkowalska - przy takim okresie karmienia, w sensie jak dziecko będzie starsze, to pokarm bardziej się jakby wytwarza, gdy dziecko do piersi przystawisz. Zawsze warto mieć wkładki laktacyjne, chociaż ja nosiłam je do jakiegoś 8 miesiąca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry