Fiolka_130
Fanka BB :)
Czy ktoras wyprobowala juz opaske akupresurowa (sea band) na mdlosci? Oplaca sie ja kupic?
mi ginekolog poradziła naciskać to miejsce.
A i robię bardzo mocny napar z imbiru polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czy ktoras wyprobowala juz opaske akupresurowa (sea band) na mdlosci? Oplaca sie ja kupic?
Jakoś do tej pory wszystko to wydawało mi się tak odległe i nierealne. Może dlatego, że jeszcze nie podzieliliśmy się dobrą nowiną z rodziną. Jedynie w pracy musiałam powiedzieć co jest grane, bo dostałam zwolnienie na 1,5 tygodnia. Aż mi głupio, że wciąż ukrywamy Kruszynkę przed rodzicami, ale mamy do nich 240km, zobaczymy się dopiero w piątek, a nie chcieliśmy przekazywać tak ważnego newsa przez telefon ;-)
Migdały pomagają na mdłości.
Mała ma 11 miesięcy, mieszkamy na 4 piętrze plus to że ona się ciągle wspina i trzeba ją ściągać. Będę bardziej uważać.
a teraz jak już się tam rozniosło, to rodzinie też trzeba powiedzieć. Mogę się jedynie domyślać jak trudno jest mówić później o poronieniu i tłumaczyć, że z Okruszka nici :-( ale po mnie już i tak wszyscy widzą co jest grane ;-) palenie rzuciłam, kawy nie piję już wcale (może dla mnie nie istnieć, ale do towarzystwa potrafiłam ją żłopać litrami), wina nie tykam... boję się, że to pójdzie w eter zanim zdążymy sami cokolwiek powiedzieć oficjalnie ;-)