Fiolka_130
Fanka BB :)
Czy ktoras wyprobowala juz opaske akupresurowa (sea band) na mdlosci? Oplaca sie ja kupic?
mi ginekolog poradziła naciskać to miejsce.
A i robię bardzo mocny napar z imbiru polecam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ktoras wyprobowala juz opaske akupresurowa (sea band) na mdlosci? Oplaca sie ja kupic?
Jakoś do tej pory wszystko to wydawało mi się tak odległe i nierealne. Może dlatego, że jeszcze nie podzieliliśmy się dobrą nowiną z rodziną. Jedynie w pracy musiałam powiedzieć co jest grane, bo dostałam zwolnienie na 1,5 tygodnia. Aż mi głupio, że wciąż ukrywamy Kruszynkę przed rodzicami, ale mamy do nich 240km, zobaczymy się dopiero w piątek, a nie chcieliśmy przekazywać tak ważnego newsa przez telefon ;-)
Migdały pomagają na mdłości.
Mała ma 11 miesięcy, mieszkamy na 4 piętrze plus to że ona się ciągle wspina i trzeba ją ściągać. Będę bardziej uważać.
a teraz jak już się tam rozniosło, to rodzinie też trzeba powiedzieć. Mogę się jedynie domyślać jak trudno jest mówić później o poronieniu i tłumaczyć, że z Okruszka nici :-( ale po mnie już i tak wszyscy widzą co jest grane ;-) palenie rzuciłam, kawy nie piję już wcale (może dla mnie nie istnieć, ale do towarzystwa potrafiłam ją żłopać litrami), wina nie tykam... boję się, że to pójdzie w eter zanim zdążymy sami cokolwiek powiedzieć oficjalnie ;-)