reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja tyle tygodni wymioty miałam że jak coś mi smakuje to jem i na nic nie patrzę
najlepiej wchodzi dalej chleb z serem żółtym
Sylwcia korzystaj pewnie. Ja niestety w nowy rok mam 2 rocznicę straty mamy więc ten okres świat i sylwestra jest bardzo ciężki dla nas.
Do tego mojego synka nie ma nigdy z kim zostawić więc straciłam nadzieję że się kiedyś pobawię . może na starość
Kaana ja kupiłam balsam z babydream dobry jest bo w miarę składniki mało chemiczne. ale ja rozstępy mam po pierwszej ciąży więc w sumie nie przykładam do tego specjalnej wagi.
Dziewczyny Wy na prenatalne a ja już na połówkowe muszę się zapisać
Zwykła wizytę mam za to 17stego więc będzie maraton
Mnie pali zgaga :/
Sylwcia korzystaj pewnie. Ja niestety w nowy rok mam 2 rocznicę straty mamy więc ten okres świat i sylwestra jest bardzo ciężki dla nas.
Do tego mojego synka nie ma nigdy z kim zostawić więc straciłam nadzieję że się kiedyś pobawię . może na starość
Kaana ja kupiłam balsam z babydream dobry jest bo w miarę składniki mało chemiczne. ale ja rozstępy mam po pierwszej ciąży więc w sumie nie przykładam do tego specjalnej wagi.
Dziewczyny Wy na prenatalne a ja już na połówkowe muszę się zapisać
Zwykła wizytę mam za to 17stego więc będzie maraton
Mnie pali zgaga :/
W poprzedniej ciąży sprawdził mi się super balsam babydream dla ciężarnych z rossmana . Jest tani a po ciąży nie mam na brzuchu ani jednego rozstępu. Nie zamierzam teraz kombinować z niczym innym. Polecam poczytać o składach kosmetyków fajny blog: Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy
Co prawda to są dane z 2011 a składu mogły się trochę zmienić ale to zawsze można samemu porównać.
Co do apetytu to na początku miałam nie pohamowany a teraz jem jak zawsze, bez zachcianek.
Co prawda to są dane z 2011 a składu mogły się trochę zmienić ale to zawsze można samemu porównać.
Co do apetytu to na początku miałam nie pohamowany a teraz jem jak zawsze, bez zachcianek.
sylwcia co do Sylwestra... to ja od poczatku ciazy chodze najpozniej spac o 22 i jak to sie nie zmieni to nie dotrwam do polnocy. Mozliwe ze pojedziemy na wies do tesciow. Przez lata swietowalam w centrum Wiednia to tym razem moge sobie opuscic i swietowac bez fajerwerkow ;-)
Kaana ja smaruje sie zwyklym olejkiem migdalowym i specjalnym naturalnym olejkiem Weleda.
Kaana ja smaruje sie zwyklym olejkiem migdalowym i specjalnym naturalnym olejkiem Weleda.
sylwcia8526
Oooo to szykuje się pełno relacji z 14go z wizyt bo ja też mam na ten dzień ale zwykłą wizytę nawet nie wiem czy będzie mnie badał bo bada co 2gą wizyte tylko pyta czy wszystko ok i po wizycie .A jedynie sie dowiem czy wyniki ok i czy cukier w normie bo miałam w poprzednim badaniu troszke podniesiony
pkowalska87
Ja tez używam tego balsamu babydream i oliwki podobno dobre recenzje ma i fajna cena
A ja chyba z przejedzenia aż zwymiotowałam [emoji15]ups.. Dziś już nic nie jem chociaż chałwy nie dokończyłam i sie uśmiecha do mnie hehe
Ja mam wizytę 18 przed polowkowym
A ja chyba z przejedzenia aż zwymiotowałam [emoji15]ups.. Dziś już nic nie jem chociaż chałwy nie dokończyłam i sie uśmiecha do mnie hehe
Ja mam wizytę 18 przed polowkowym
Ostatnia edycja:
G.abi
To żeby was zaskoczyć to my spędzamy sylwestra na termach plus Zakopane... Tak że intensywnie. Córka to pewnie będzie szaleć a ja spokojnie bąbelki
niestety bilety kupione już dawno a może to lepiej bo teraz byśmy się pewnie nie zdecydowali.
reklama
M
Mar1
Gość
My na sylwestra spraszamy kilka małżeństw do siebie, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo senność może mi przeszkodzić w rozmowach.