Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś pierwsza ( chyba) więc dawaj znać [emoji4]trzymam kciuki ale wiem że i tak wszystko będzie SUPER [emoji16][emoji7]Ja dzis na 13.45 ide na wizytę i delikatny stres mnie dopada![]()
![]()
Haha, daj spokój, nic się nie stałohej dziewczyny ,wczoraj byłam pierwszy raz w pracy po długiej przerwie świątecznej i od razu zaliczyłam wpadkępokazywałam pacjentowi ćwiczenia jedno drugie i kolejne na materacu , tak się zdyszałam że jak sobie usiadłam na materacu to nie mogłam wstać i do tego brzuszek zaczął mnie boleć .Mój pacjent z chorym kolanem który przyszedł do mnie po pomoc pomógł mi wstać
Był też miły akcent w moim gabinecie czekała na mnie paczka z wyprawką dla dzidziusia , prezent od koleżanek
![]()
bo to było jak z komedii , kaleka pomaga drugiej kaleceHaha, daj spokój, nic się nie stałoale jak sobie to wyobrażam to scena jak z komedii.
A tak na poważnie to Ty na pewno mozesz pracować jeszcze? Nie powinnaś się tak przemęczać, jeszcze ten ból brzucha.