Sasankaa
Fanka BB :)
Mój syn, może że względu na wielkość w ostatnim miesiącu mega boleśnie mnie kopał. Kiedyś z bólu mężowi rękę scislam:/
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana na twoim miejscu zmieniła bym lekarza . [emoji33] ja chodzę do swojego gina co 2 tyg. Bada mnie albo co wizyte jak coś mi jest. Albo co 2 to maks co 28dni .Hejmoże źle to napisałam ,ale ja wcale ginekologiczne nie byłam badana... W poprzedniej ciąży co wizytę a teraz nic.
Zapytaj dziewczyn tutaj. Ile z nich ma już rozwarcie a nic im nie jest. I kontrolują to co wizyte . Ja jestem w 2 ciazy i w pierwszej też byłam badana często. Teraz mam problemy ale w pierwszej nie. A lekarz i tak badał często. Dopiero mamy połowę. Gdzie do końca a jak zaczniemy lecieć z szyjka i rozwarciem teraz to lepiej nie trzeba.Madzen1234, właśnie nie wiem co o tym myśleć, bo jest ordynatorem w szpitalu gdzie zamierzam rodzic to teoretycznie powinien być chociaż dobrym lekarzem. Zobaczymy jutro na polowkowym ,jak nie to się spytam czemu nie bada
Napewno jest dobrze . Ale kochana trzeba to kontrolować. Ja bym na tej wizycie nie wyszła bez badania z gabinetu.Vanilia, część![]()
Madzen, serio zaczęłam się stresowac... Oby wszystko było dobrze bo bym sobie tego nie darowala
Przy nast. wizycie upomnij sięVanilia, część![]()
Madzen, serio zaczęłam się stresowac... Oby wszystko było dobrze bo bym sobie tego nie darowala
Używany ważne żeby był bezwypadkowy. My dostaliśmy od dobrych znajomych maxi cosiSasanka cześć [emoji4] co tak późno nas znalazłaś? witamy
Motylek można w ciąży stawiać banki, tylko wiadomo nie w okolicy brzucha i dolnej części pleców chyba też nie
Majka mnie mój junior budzi o 7 codziennie [emoji3] cudowna pobudka
Bellax no potem już tak się nie wierci ale za to mocniej kopie. Czasem jak trafi w pęcherz albo nerke..... Ała
Zaczęłam zastanawiać się nad fotelikiem samochodowym. Chcę z bazą ale cena powala. Może używany? Ale nie wiem jaki [emoji24]
![]()
Ja też do połówkowych nie siedziałam na fotelu jedynie USGHejmoże źle to napisałam ,ale ja wcale ginekologiczne nie byłam badana... W poprzedniej ciąży co wizytę a teraz nic.