Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj ja mam tak samo od paru dni. A co gorsza wstanę kolo 4-5 a maluszyna razem ze mną najwidoczniej bo później kręci się do 7

Ojojoj aż tak? O co poszło? Będziemy wiedzieć jakiego tematu unikać
Mam dokladnie to samo... Juz sie balam ze cos ze mna nie tak [emoji14]Dziś w sklepach ogladalam rzeczy dla maluszków i jakoś średnio mi.sie coś podobało... jestem wręcz przerażona bo jakos nie czułam potrzeby kupna czegokolwiek dla malucha.... tak jakby mi to w ogóle nie było potrzebne,zupelnie bez emocji ... bardziej odnalazłam sie w rozmiarze 122... czyli zaszalalam kupując ubrania córce.
![]()
Moj tez nienawidzi spac przykryty... Dopiero jak bardzo mocno zasnie to go przykrywam w te chlodniejsze dniNie od urodzenia, dostaliśmy od znajomych jakis czas pózniej. Mój synuś urodzony na początku sierpnia i on do dzisiaj śpi odkrytyim cieniej ubrany tym mu lepiej. Rożek mam praktycznie nieużywany, bo za gorąco mu było i nie lubił - za to klatka piersiowa mamy lub taty to było idealne miejsce do spania hahaha
![]()
No ale jak go mylas jak byl otulony pielucha?ale za to w kąpieli otulanie się super sprawdziło - syn zawsze płakał, aż wyczytałam, że czasem pomaga owinięcie w tetrową pieluszkę - podobnie niby jak w brzuszku wtedy jest i faktyczny mały od razu cichutko był i spokojna kąpiel
![]()
Niestety nie pomoge... Nigdy mnie zebra nie bolaly... Daj znac czy przeszlo... A do pracy bym nie szlaCześć, witam Panie po przerwie...
Jak trwoga, to... na forum![]()
Zaraz zwariuję... Nie śpię od ponad godziny.
Obudził mnie ból w mostku, rwący do żeber po prawej stronie. Leżenie na jakiejkolwiek stronie niemożliwe - ból jakbym połamała żebra.
Teraz siedzę w innym pokoju i płaczę... ciężko mi nawet oddcyhać... rano miałam iść do pracy po tygodniowej przerwie zarządzonej przez ginekologa (inne bóle, podbrzusze, miednica, krzyż dla odmiany) i nie wiem co robić...
Podobno tak być może... szczególnie jak się jest kurduplem [emoji14]
A do cholery - mam tego oczekiwać przez kolejne miesiące aż do końca ciąży? Tak już będzie? Bo ja tego nie wytrzymam!
Czy dziewczyny, które są w kolejnej ciąży, mogą mi coś poradzić?
Ojej wspolczuje.... Co sie takiego stalo?

Ja mam prenatalne o 14.45[emoji4]to zapowiada się ciekawy tydzieńja też mam połówkowe , ktoś ma na wtorek jak ja ?
Mam dokladnie to samo... Juz sie balam ze cos ze mna nie tak [emoji14]
Moj tez nienawidzi spac przykryty... Dopiero jak bardzo mocno zasnie to go przykrywam w te chlodniejsze dni
No ale jak go mylas jak byl otulony pielucha?
Niestety nie pomoge... Nigdy mnie zebra nie bolaly... Daj znac czy przeszlo... A do pracy bym nie szla
Ojej wspolczuje.... Co sie takiego stalo?
![]()
Hmm..ja zabijam dziecko w brzuchu bo wyszlam ze szpitala z obietnica, ze bede lezec! A wstaje dupke dzieciakom wytrzec czy podac obiad..wiec jestem nie powazna bo dzrcko w brzuchu ma byc najwazniejsze a moja niespelna 3 latka sama sobie przez 9h da rade ze wszyskim [emoji32] nwm zrobi kupe i co mam jej kazac isc z dupa do mnie i potem tkumaczyc gdzie wywalic i jak umyc raczki by nie nalac do rekawow? Albo zywic suchym prowiantem caly dzien..?
A co z moim zalatwianiem? Basen beda dzieci nosic czy mam trzymac kolo lozka pelny bo nie rozumiem
W kazdym.badz razie sie da a ja jestem ZUA [emoji23]
Pow im ze chetnie przyjme kogos chetnego do pomocy i nawet tylek moga mi podcierac to sie nikto nie zglosil..
Tak wiec sie wypisalam z grupy bo odstaje od standardu
![]()