reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny a macie moze mdłości ? Ja to dzisiaj od rana mam takie mdlosci jak w pierwszym trymestrze. Do tego dzisiaj maly jak mial czkawke to nie czulam jej jak zwykle w dole brzucha tylko tak jakby w pochwie centralnie a wcześniej takie klucia mialam dosyc mocne

f2w3rjjg28c3of9g.png

Ja też czkawkę czuję w pochwie... pulsuje mi wtedy prawie jak po orgazmie ;)

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja już też jestem słabiutka - sapie, dysze, ledwo wstaje, jak wstanę to nim mój chód przypomina ludzki to jest jakis pokraczny sposób przemieszczania się - spojenie boli, plecy bolą... Nosz jak kaleka :/ stopy puchną, zresztą buzia już też, oczy podkrążone, sił na cokolwiek brak - każdy kto mnie nie widział długo mowi "o, już końcówka" - a ja mam miesiąc do terminu jeszcze [emoji33]
Za te 4 tygodnie to chyba mąż mnie będzie toczył na wizytę [emoji85]
Brzuch mam jak kamień od wczoraj - aaaaaa nic tylko marudzę [emoji33]

74703e3kkwoaumma.png

Ja już też jestem słabiutka - sapie, dysze, ledwo wstaje, jak wstanę to nim mój chód przypomina ludzki to jest jakis pokraczny sposób przemieszczania się - spojenie boli, plecy bolą... Nosz jak kaleka :/ stopy puchną, zresztą buzia już też, oczy podkrążone, sił na cokolwiek brak - każdy kto mnie nie widział długo mowi "o, już końcówka" - a ja mam miesiąc do terminu jeszcze [emoji33]

74703e3kkwoaumma.png
Taaaa mi tez kazdy mowil dzis ooo juz na dniach... taaa za miesiac... chyba zalegne w domu na amen

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja choć do środy biorę jeszcze lutkę i magnez a cały tydzien muszę doglądać budowy na budowie ciotki to i tak zaczynam akcję "schody" [emoji12]

74703e3kkwoaumma.png
Ooooo toto dokładnie tak samo się czuję. Jak wstaje z rana po raz kolejny do toalety i wracam jak mumia mąż się śmieje że mnie nagra i za 5 lat pokaże małej co z matką zrobiła [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie nikt nie wierzy że jestem już w terminie [emoji1]. Jak się ubiore jak ostatnio to ( podkresle brzuch jakimś paseczkiem) to i owszem pytają kiedy termin. Ale jak jestem w luźnej bluzce i spodniach do mi mówią że głodze dziecko i napewno się maleńki urodzi bo gdzie on się tam zmieści tsaa.. tylko że on już koło 3 kg waży [emoji23]
Dziewczyny proszę trzymać jutro za nas kciuki. Idziemy do szpitala na usg i ktg i od tych badań wszytsko zależy bo jak wyjdą źle to już zostaje do porodu [emoji21] A jak dobrze to do czwartku pobycze się w domku [emoji1]. Ciekawe ile to moje "maleństwo" już waży- ostatnie usg 5 tygodni temu [emoji44]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry