Kindziorek
Fanka BB :)
Rybcia brodawki muszą sie tez przyzwyczaić a mała swoją drogą nauczy sie łapać odpowiednio. Może też za płytko łapać i dlatego tak masz- powinna łapać razem z otoczką, inaczej obie się wykończycie....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny a mi jak zwykle przeszło
Już mi mój powiedział,że mam tyle nie myśleć i się odblokować(chodzi w sensie głowy). No jo psychoterapeuta udzielił mi rady a sam nie lepszy Ale i chyba tak zrobię,przestanę wkońcu myślec i nadejdzie z nienacka. Od tego myślenia "kiedy" na prawdę już świruję!
Moze to być kwestia ilości wód, że jest ich mniej.A mi się dziwnie zmniejszył brzuch. Opadnięty jest już jakiś czas ale dzisiaj zauważyłam,że po prostu zrobił się mniejszy. Miała tak któraś?
Dziecko rusza się normalnie
Ale ,że jak zmniejsza się ich ilość ? uciekają jakoś czy jak?Moze to być kwestia ilości wód, że jest ich mniej.
No właśnie ja mam tak. Wstałam rano z mężem on szykował się do pracy i mówię mi żeby spojżał bo chyba mam mniejszy brzuch. Mała rusza się zazwyczaj po moim jedzeniu. Ale czuję taki luz i ważna rzecz oddycha się lepiej. I mnie standardem jest nadal zgaga. Co nie zjem ona ciągle jest. I tak jakby łydki mi się kurczyły.A mi się dziwnie zmniejszył brzuch. Opadnięty jest już jakiś czas ale dzisiaj zauważyłam,że po prostu zrobił się mniejszy. Miała tak któraś?
Dziecko rusza się normalnie
Tak ilość wód się zmniejsza. Ja po ostatnim usg miałam 15 a mąż jest 20. Lekarz powiedział że mała ma w czym pływaćAle ,że jak zmniejsza się ich ilość ? uciekają jakoś czy jak?