Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uff juz myslalam ze nie wiem co zlapalam [emoji23]
![]()
Najchętniej poszlabym spac i obudzila sie za 2 miesiace...Ja juz tez mam dosyć. Na nic energii i siły. Nie cmam siły funkcjonować normalnie [emoji22]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tynka czyli jestesmy w tym samym wiekupodziwiam ze zdecydowaliscie sie na taka odpowiedzialnosc tym bardziej ze to nastolatki
a wiadomo ze one czuja sie juz takie dorosle i moze im odbijac
![]()
Myslenie nastolatki [emoji23] u mnie jutro zurekNo i odbijaoj ile ja się nasłuchałam jak nie chcieliśmy Z mężem puścić jej nad morze w wieku 15 lat, jej plan to mieszkać w namiocie na płazy i przeżyć za 200 zł na zupkach chińskich . Śmiejemy się z mężem ze jak nasze dziecko będzie miało 13 lat to już z górki
![]()
Właśnie robie listę pomysłów na obiad całkiem sporo się tego uzbierało![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wyglądały moje pierwsze wakacje z moim jeszcze wtedy nie mężem tyle ze na mazurach. Próbował łowić ryby i dupka z tego wyszłaNo i odbijaoj ile ja się nasłuchałam jak nie chcieliśmy Z mężem puścić jej nad morze w wieku 15 lat, jej plan to mieszkać w namiocie na płazy i przeżyć za 200 zł na zupkach chińskich . Śmiejemy się z mężem ze jak nasze dziecko będzie miało 13 lat to już z górki
![]()
Właśnie robie listę pomysłów na obiad całkiem sporo się tego uzbierało![]()
Ojj czytalam o bolu, o zylkach... ale o tym swedzeniu nie slyszalam [emoji33] chyba juz wolalam jak bolaly [emoji23]swędzenie jest normalne piersi sie zmieniają ostatnio o tym czytałam
U mnie jutro mamusiny bigosMyslenie nastolatki [emoji23] u mnie jutro zurek
![]()
A czemu nie chcecie jeszcze powiedzieć?U mnie jutro mamusiny bigosprzywiezie
a ja sie bede ukrywala zeby nic nie zauwazyla
juz obmyslilam stylówkę
![]()