pamazelka
Początkująca w BB
Ja mam kocurka FrankaMi wystarczy moja jedna rozdarta kocica....w nocy halasuje za twoj caly zwierzyniec [emoji12]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam kocurka FrankaMi wystarczy moja jedna rozdarta kocica....w nocy halasuje za twoj caly zwierzyniec [emoji12]
![]()
Moja w nocy serenady wyspiewuje....juz nie pamietam kiedy noc przespalam....Ja mam kocurka FrankaWymiziany i wyprzytualny
![]()
Venus moze to znak ze bedzie dziewczynka jak juz[emoji14]Majka tym bardziej wielkie gratulacje. Właśnie jeśli ktoś czuje się gotowy na następne dzieciątko to super. Ja mimo tego, że może w głębi serducha bym kiedyś chciała, to rozsądnie myśląc, ani czas na trzecie, ani miejsce... Argumentów jest mnóstwo, nie będę zanudzać, jak dla mnie najważniejszy to taki,że nie będę mogła poświęcić synom tyle czasu ile bym chciała. Do tej pory mam wyrzuty wobec najstarszego...Ale taka już moja psychika..
Dziewczyny od jakiegoś czasu wyprzedaje i rozdaje ubranka po synach i mam umówioną panią, która chce ode mnie kupić wózek. Po dzisiejszym teście wkońcu przestałam ją zbywać i napisałam, że może przyjechać. A jak się okaże że jednak dzidziuś to będzie klops![]()
Kochana sytuacja jest taka, że jako jedyna byłabym pewna płci swojego domniemanego dziecka. Mój mąż ma 2 dorosłych synów i wspólnie mamy też synów. JAkieś pytania