Emkaa
Fanka BB :)
Delii - piękna i mega zazdrocha ( oczywiście pozytywna )
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja fasolecza na dobranoc)
Az trudno uwierzyc, ze w takim malym okruszu bije juz serduszko.. <3
U mnie podobnieU mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować
Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Ja dziś właśnie pierwszy dzień się tak czułam. Jeden wielki kac... Ale dziś złapała mnie migrena, więc już sama nie wiem co jest przyczyną, ale cały dzień przeleżałam w łóżku.Dziewczyny mam kilka dni zaległości czuje sie fatalnie. Nie wymiotuje ale mdłości i senność nie dają mi spokoju miałam dwa dni wolnego jutro wracam do pracy, szczerze nie wiem jak to wytrzymam wy też macie takie objawy czuje się jak na ciężkim kacu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie, "turlać" to odpowiednie słowo [emoji23]U mnie podobniedwa tygodnie przed terminem mój brat bierze ślub
Zamiast tańczyć będziemy się turlać
![]()
W dodatku wykrakałam właśnie jakiś brązowy śluz... Tyle jazd nie miałam chyba w całych dwóch poprzednich ciążach. a nawet jeszcze nic nie wiemDużo kobiet w ciąży ma problemy z nerkami - kiedyś leżałam na pato i jedna pani miała kolkę nerkową. Tak krzyczała , że cały oddział się zbiegł .
Spokojnie, wszystko będzie dobrze .W dodatku wykrakałam właśnie jakiś brązowy śluz... Tyle jazd nie miałam chyba w całych dwóch poprzednich ciążach. a nawet jeszcze nic nie wiem![]()