Anusiek1508
Fanka BB :)
Dziękuję
Jesteśmy szczęśliwi, że się udało, choć nie ukrywam, że pełni obaw, bo jestem już po jednym niepowodzeniu, więc wiecie jak to jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CzescDziewczyny, teraz oficjalnie mogę się z Wami przywitać...na teście dwie kreski (już od piątku, ale dziś rano powtórzyłam dla pewności)Wg moich obliczeń termin na 30 czerwca
![]()
To o Natalce nie slyszalam ze głupieU nas akurat wybór imienia był przypadkiem . Tak bardzo w ciąży mi się podobały imiona ze zdrobnieniem na ka - Emilka, mąż od razu odrzucił, bo nasza przyjaciółka ma takie imię , potem Natalka. Wszyscy mi mówili przez całą ciąże, że każda Natalia jaka znają jest głupia, dziwna itd. Zaczełam sobie przypominać Natalie wśród moich znajomych i po urodzeniu zdecydowałam Amelia . Następnego dnia mąż poszedł zarejestrować trzeba było szybko, żeby mąż mógł dostać jak najszybciej urlop.
![]()
U mnie Maja, Zuzia i Franek. Dlatego mi się Antek podoba, bo nie znam żadnego.
DziękujęWitam się niedzielnie.
Pierwsze przytulanie z kibelkiem za mną, czuję się okropnie. Do tego podczas wymiotów nie trzymam moczu i z każdym skurczem żołądka popuszczam - chyba któraś też o tym pisała - makabra :/
Ausiek1508 gratulacje! Masz jakieś objawy?
![]()
Mm podobne problemy.trzeba by cwiczyc miesni kegla.przydadza sie tez do porodu.Witam się niedzielnie.
Pierwsze przytulanie z kibelkiem za mną, czuję się okropnie. Do tego podczas wymiotów nie trzymam moczu i z każdym skurczem żołądka popuszczam - chyba któraś też o tym pisała - makabra :/
Ausiek1508 gratulacje! Masz jakieś objawy?
![]()