reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.

Witam nowe mamusie. Wybaczcie usiądę dzisiaj zaktualizować tabelkę, nie mialam wcześniej głowy. Moja mała ma chyba zapalenie ucha bo od wczoraj płacze i gorączka. Za chwilę do lekarza ech....uroki jesieni

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Witaj Osza napisz przede wszystkim kiedy miałaś ostatnią miesiączkę. Jeśli 28 sierpnia to w piątek faktycznie miałaś 8 tydzien i 5 dzień i wtedy termin wychodzi na 4 czerwca mam tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png
Ja miałam ostatnią @ 27.08 ale przesuneli mi termin na 09.06. Miałam długie cykle i dzidzia jest 5 dni młodsza :D
Hej dziewczyny.

Witam nowe mamusie. Wybaczcie usiądę dzisiaj zaktualizować tabelkę, nie mialam wcześniej głowy. Moja mała ma chyba zapalenie ucha bo od wczoraj płacze i gorączka. Za chwilę do lekarza ech....uroki jesieni

7v8rikgnfeynrbw6.png
Paskudna sprawa mój mały też przechodził kiedyś na szczęście antybiotyk szybko działa ;)

Cześć dziewczyny [emoji4] napiszcie jak to jest z chodzeniem w butach na szpilce/obcasie w ciąży. Można czy nie można? Już słyszałam milion wersji.... Chodzi mi oczywiście o początkowa ciąże gdzie jeszcze nie widać brzuszka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4] napiszcie jak to jest z chodzeniem w butach na szpilce/obcasie w ciąży. Można czy nie można? Już słyszałam milion wersji.... Chodzi mi oczywiście o początkowa ciąże gdzie jeszcze nie widać brzuszka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem jeśli chodziłaś wcześniej a ciąża przebiega dobrze to nie ma przeciwwskazań.

Zgadzam się z Majką [emoji4] Wg mnie obcasy nie mają żadnego wpływu na ciążę. Mówię oczywiście o normalnych obcasach a nie jakiś szczudlach [emoji38] Bardziej chodzi o ryzyko potknięcia lub upadku. Wiec jeśli poruszasz się na nich sprawnie to śmiało. Potem będzie trudniej - zmienia się środek ciężkości wiec odradzam. Sama poczujesz kiedy. U mnie w ostatnich tygodniach to tylko crocsy [emoji1]

Cześć, dziewczyny! Ciężko Was nadrobić po dwóch dniach nieczytania [emoji1] aż 300 postów!

Witam nowe mamusie! Fajnie, że jesteście [emoji8]

Mój mąż potrafi dużo zrobić w domu, ale trzeba mu powiedzieć bo sam nie widzi. Po prostu tak ma, a ja się nie wkurzam tylko mówię co trzeba zrobić. Na razie działa [emoji6]

Szał zakupowy przed nami, bo nic nie mamy, już się nie mogę doczekać! Pewnie sporo dostaniemy od rodziny po starszych dzieciach, ale łóżeczko, przewijak, ubranka trzeba kupić. I wózek [emoji1]

Trzymajcie kciuki, dzisiaj o 19 wizyta i czekam na bijące serduszko! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Ja OM miałam 16 sierpnia ale ja mam cykle 35 - 40 dniowe. Terminu z OM wogóle nie liczę. Martwię się że w pomiędzy usg moja dzidzia zgubiła 4 dni. Staram się ale ciężko mi nastawić się pozytywnie.

Do góry