reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kitya dobrze ze pojechalas do szpitala! I najwazniejsze ze z dzidzia ok :* odpoczywaj

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Dzień dobry!

Kurczę Wy takie naturalne a ja Żelowe pazury, włosy regularnie farbuje, rzęsy zageszczam i przedluzam, cudem powstrzymalam się przed dostrzyknieciem kwasu w usta bo już by się przydało :D :D :D ale wieeeem, ze nie wolno ;)

Ja dziś czuję się dobrze pierwszy raz od nie pamiętam kiedy :D az mi tak dziwnie ;)

Spadam do garów

Udanego dnia dziewczynki! :)

Zamknięty wątek też chce jak coś! ;)

Rzesy to i ja robie i zastanawiam sie jak to bedzie pozniej jak juz teraz ciezko mi wylezec ;) ale dla mnie to taka wygoda ... :)
Wlasnie sie zabralam za hybrydy !
Udanego dnia ;)
A do zamknietego watku i jaaaa [emoji18]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Będzie dobrze kochana. Trzymamy kciuki [emoji4][emoji4] czasami do 3 miesięcy w dniu miesiączki która powinna być tak się plami. Ale wiadomo każde takie plamienie trzeba skonsultować z lekarzem. [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Uwazaj na siebie ! :* dobrze ze z maluszkiem w porzadku :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

0d1y3e3kgrmge34s.png
Odpoczywaj teraz dużo!

Kitya dbaj o Was, wszystko będzie dobrze!
Emkamat no właśnie glonojada, mam małe usta i mało całusne przez to ;-)
Zając mama ma moc :-) fajnie tak ja ze swoją natka zero kontaktu od kilku lat!

reklama
Do góry